Hantera användning av mobildata

Läs om hur du hanterar mängden mobildata som Prime Video-appen använder för att strömma eller ladda ner Prime Video-titlar till din mobila enhet.

Du kan titta på och ladda ner Prime Video-titlar med din mobila enhets Wi-Fi-anslutning.

När du använder mobildata visas vanligen meddelanden på skärmen i några sekunder under videouppspelningen.

Tips: När du öppnar Prime Video via ditt mobila nätverk ska du tänka på att mängden data du använder kan påverka den räkning du får från mobiloperatören.

Du kan hantera hur mängden data som Prime Video-appen använder genom att ställa in en standardvideokvalitet eller aktivera läget "Endast Wi-Fi" i dina inställningar.

Såhär hanterar du användningen av mobildata på din enhet:

1. Starta Prime Video-appen.
  2. Öppna Inställningar i menyn.
  3. Välj Strömning och nedladdning:
    • Välj din föredragna videokvalitet för strömning och nedladdning av video. Beskrivningarna bredvid varje alternativ anger hur mycket data som vanligtvis används för en timmes strömning eller kvaliteten på videonedladdningen.
    • Välj alternativet Endast Wi-Fi för att bara strömma video när enheten är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk.
  4. Välj din föredragna videokvalitet för strömning och nedladdning av video. Beskrivningarna bredvid varje alternativ anger hur mycket data som vanligtvis används för en timmes strömning eller kvaliteten på videonedladdningen.
    • Tips: Välj alternativet Endast Wi-Fi för att bara strömma video när enheten är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk.