Lösa problem på din Fire-surfplatta

Om du upplever problem med att titta på Prime Video på din Fire-surfplatta så finns det vissa lösningar som kanske kan vara till hjälp.

Här är några saker du kan prova:

Anm: Tillgång till Prime Video på Fire-surfplattor är för närvarande endast tillgänglig för kunder med ett Amazon-konto på Amazon.ca, Amazon.fr, Amazon.it och Amazon.es. För att läsa mer, gå till Om Prime Video-medlemskap.

Starta om din enhet

Många strömningsproblem orsakas av internetanslutningen eller låg bandbredd, vilket inte beror på Prime Video-tjänsten.

Om du startar om enheten, Internet-modemet och routern kan du lösa de flesta intermittenta anslutningsproblem.

Kontrollera din enhets programvara

För att säkerställa att din Fire-surfplattas programvara är uppdaterad:

1. Svep nedåt från övre delen av startskärmen och tryck på Mer eller Inställningar.
  2. Tryck på Enhetsalternativ och sedan på Systemuppdateringar.

Rensa appdata

Rensning av videoapplikationsdata kan lösa många intermittenta uppspelningsproblem på din Fire-surfplatta.

Viktigt: Rensning av data tar bort alla Prime Video-titlar som laddas ned till din enhet.

Såhär rensar du appdata:

På Kindle Fire HD- och Kindle Fire HDX-surfplattor

1. Svep nedåt från övre delen av startskärmen och tryck på Mer eller Inställningar.
  2. Tryck på Program och sedan på Installerade program eller Hantera alla program.
  3. Välj Alla program från nedrullningsmenyn och öppna sedan Video.
  4. Tryck på Tvångsstopp och sedan på Rensa data.
  5. Starta om enheten och försök spela upp videon igen.

På Fire HD- och Fire HDX-enheter

1. Svep nedåt från övre delen av skärmen och tryck på Inställningar.
  2. Tryck på Appar och spel och sedan på Hantera alla program.
  3. Svep från höger till vänster för att visa allt och öppna sedan Video.
  4. Tryck på Tvångsstopp och sedan på Rensa data.
  5. Starta om enheten och försök spela upp videon igen.
Tips: Prova detta steg om du ser ett felmeddelande på skärmen, inklusive "Fel 13."