Titta på Prime Video på Samsung TV-apparater

Såhär tittar du på Prime Video på din Samsung Smart TV.

Du kan titta på Prime Video på din Samsung Smart TV via Prime Video-appen.

Stödda modeller

• Uppspelning i HD: Finns på Samsung Smart TV-modeller som släpptes 2012 eller senare
  • Uppspelning i 4K Ultra HD: Finns på Samsung Ultra HD TV-modeller som släpptes 2014 eller senare
  • Uppspelning i HDR: Tillgängligt på utvalda Samsung SUHD TV-apparater

Hämta Prime Video-appen

Du kan hämta Prime Video-appen i Samsung Smart Hub:

1. Tryck på knappen Smart Hub på din fjärrkontroll.
  2. Välj Samsung-appar från menyn.
  3. Välj Prime Video.

När du har laddat ner och öppnat Prime Video-appen:

1. Logga in för att ansluta ditt konto till appen. Var noga med att ange kontoinformationen som är associerad med ditt Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskap.
  2. Välj en film eller ett TV-program för att öppna videoinformationen. Välj sedan Titta nu eller Återuppta för att starta uppspelningen.