Titta på Prime Video på Sony TV-apparater

Såhär tittar du på Prime Video på din Sony Smart TV.

Du kan titta på Prime Video på din Sony Smart TV via Prime Video-appen.

Stödda modeller

• Uppspelning i HD: Sony Smart TV-modeller
  • Uppspelning i 4K Ultra HD: Finns på Sony Ultra HD TV-modeller som släpptes 2015 eller senare
  • Uppspelning i HDR: Tillgängligt på ”Triluminos” 4K TV-apparater från 2015 (x850c, x900c, x910c, x930c, and x940c)

Hämta Prime Video-appen

Du kan hämta Prime Video-appen i Content Bar på din Sony TV:

1. Tryck på knappen Hem på din fjärrkontroll.
  2. Öppna Utvalda appar och välj Prime Video. Om du inte ser appen i listan kan du leta under Alla appar.
  3. Välj Logga in och börja titta.

När du har laddat ner och öppnat Prime Video-appen:

1. Logga in för att ansluta ditt konto till appen. Var noga med att ange kontoinformationen som är associerad med ditt Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskap.
  2. Välj en film eller ett TV-program för att öppna videoinformationen. Välj sedan Titta nu eller Återuppta för att starta uppspelningen.