Föräldrakontroller på Prime Video

Med Prime Video-föräldrakontroller kan du ställa in begränsningar för videoinnehållet som kan visas eller köpas på enheten.

Prime Video-föräldrakontroller fungerar genom att du behöver ange din pinkod för att kringgå aktiverade köp- eller visningsbegränsningar.

Observera: Följande enheter har egna inställningar för föräldrakontroller för att begränsa åtkomsten till innehåll och köp. Du måste hantera dessa inställningar direkt på enheten:
  • Amazon Fire TV-enheter (Fire TV och Fire TV Stick)