Säg upp ditt Prime Video Channels-abonnemang

Säg upp dina Prime Video Channels-abonnemang online.

1. Gå till Konto och inställningar.
  2. Välj Kanaler i den övre menyn.
  3. Gå till Dina kanaler och leta upp det abonnemang du vill säga upp.
  4. Välj Säg upp kanal och bekräfta.

Slutdatumet på ditt abonnemang visas på bekräftelseskärmen. Du kan återkalla din uppsägning fram till det datumet. Efter slutdatumet debiteras du inte längre för och har inte heller tillgång till innehåll från den kanalen. Du får inte någon återbetalning för tidigare abonnemangskostnader när du säger upp abonnemanget.

Du behöver ett Amazon Prime eller Prime Video-medlemskap för att få tillgång till Prime Video Channels. Om du säger upp ditt Amazon Prime eller Prime Video-medlemskap säger du även upp dina Prime Video Channels-abonnemang.