Hur startar jag ett videoparty på Fire-surfplattor, Android-mobiltelefoner och Android-surfplattor?

Med Prime Video-videoparty kan du chatta och titta på berättigade titlar och innehåll med vänner och familj virtuellt.

1. Öppna Prime Video-appen på din Fire-surfplatta, Android-mobiltelefon eller Android-surfplatta.
  2. Bläddra bland titlar på samma sätt som du gör när du tittar på egen hand. Titlar som ingår i Amazon Prime och Prime Video är endast tillgängliga för Amazon Prime-medlemmar och Prime Video-prenumeranter. Personer som inte är Prime-medlemmar eller Prime Video-prenumeranter uppmanas att registrera sig (eller skaffa en kostnadsfri testversion, om de är berättigade) för att få tillgång till titlar som ingår i Prime eller Prime Video. Kunder som vill vara värd för eller delta i ett videoparty för titlar som är tillgängliga för uthyrning eller köp behöver bara hyra eller köpa den titeln för att kunna delta. Live-innehåll och innehåll från Prime Video Channels är för närvarande inte tillgängligt för Watch Parties. Värden måste ha en annonsfri uppgradering av Prime Video (om den är tillgänglig) för att starta ett Watch Party med innehåll som ingår i ett Amazon Prime-medlemskap.
  3. Välj Videoparty på detaljsidan. Om du inte ser det här alternativet väljer du ikonen Mer för ytterligare alternativ.
  4. Ange önskat användarnamn under Chattnamn.
  5. Välj Skapa videoparty för att starta videopartyt.

Du kan bjuda in upp till 100 deltagare. Alla som har en giltig inbjudningslänk kan gå med i ett Watch Party. Dock måste de vara i ditt land och ha tillgång till berättigade Prime Video-titlar som ingår i deras Amazon Prime-medlemskap eller Prime Video-prenumeration.

Observera: Det går att titta på Videopartyn via Prime Video-appen på Fire TV-enheter som stöds i Frankrike, Italien, Spanien, Mexiko, Brasilien, Australien, Indien och Kanada, Prime Video-appen för utvalda anslutna enheter samt Android-mobiler, Android-surfplattor, Fire-surfplattor, iPhone- och iPad-enheter. Du kan också komma åt Prime Video-videopartyn på webbläsare på datorn, förutom Apples Safari.