Skapa och hantera Prime Video-profiler på anslutna enheter

Du kan skapa och hantera Prime Video-profiler via Prime Video-appen på dina anslutna enheter, till exempel smart-tv-enheter, set-top-boxar och spelkonsoler.

Du kan ha upp till sex användarprofiler (standardprofilen plus upp till fem ytterligare profiler, antingen för vuxna eller barn) i Prime Video på ett enda Amazon-konto.

Skapa och hantera (redigera/radera) en Prime Video-profil via Prime Video-appen på anslutna enheter som stöds:

• Välj profilikonen i menyn längst upp.
  • Om du vill redigera en befintlig profil i den här menyn använder du enhetens fjärrkontroll för att välja den profil du vill redigera och väljer sedan Redigera under den.
  • Om du vill skapa en ny profil väljer du Ny. Då kommer du till skärmen för att skapa en ny profil.