Mobila enheter med Prime Video-appen

Prime Video-appen är tillgänglig för enheter som kör Android och iOS.

Anm: Funktionerna som stöds skiljer sig åt beroende på den specifika modellen och konfigurationen för den mobila enhet som används. Vissa Prime Video-titlar stöder inte alla funktioner.

Android-enheter

• Streamingkvalitet för video – upp till Ultra HD
  • Ljudkvalitet – upp till 5.1 surroundljud, Dolby Atmos
  • Textning (undertexter) – Ja
  • Live Streaming – Ja (i den senaste Prime Video-appen)
  • Ljudbeskrivning – Ja
  • Stöd för direktreklam – Ja (i den senaste Prime Video-appen)
  • Annonsstödda kanaler – Ja (i den senaste Prime Video-appen)
  • Webbplats för support – https://support.google.com/android/#topic=7313011

iOS-enheter (iPhone, iPad, iPod Touch)

• Streamingkvalitet för video – upp till HD
  • Ljudkvalitet – stereo
  • Textning (undertexter) – Ja
  • Ljudbeskrivning – Ja
  • Live Streaming – Ja (i den senaste Prime Video-appen)
  • Stöd för direktreklam – Ja (i den senaste Prime Video-appen)
  • Annonsstödda kanaler – Ja (i den senaste Prime Video-appen)
  • Webbplats för support – https://support.apple.com