Problem vid inloggning på eller utloggning från Prime Video

Det här kan du göra om du inte kan logga in på eller logga ut från Prime Video, eller om du ser felkoder som 5005.

• Kontrollera att du använder rätt information för det konto du vill använda med Prime Video.
  • Försök igen. Tillfälliga anslutningsproblem orsakar vissa inloggningsproblem.
  • Om du inte kan logga ut bläddrar du Prime Video-inställningar – Dina enheter. Klicka på Avregistrera bredvid den enhet du vill ta bort.