Användning av VPN eller proxy för åtkomst till Prime Video

Prime Video-strömning är inte tillgängligt när du är ansluten via en VPN-, proxy- eller "unblocker"-tjänst.

Såhär löser du problem med VPN, proxy eller "unblocker"

Om du ser följande fel har vi identifierat att du försöker strömma Prime Video med en anslutningstyp som inte stöds:

• ”För att kunna titta måste du stänga av alla VPN- eller proxytjänster.”
  • ”Din enhet är ansluten till internet med en HTTP-proxy eller en VPN-anslutning (Virtual Private Network). Stäng eller inaktivera alla proxyprogram eller VPN-anslutningar och försök igen.”
  • "Din enhets internetanslutning använder en HTTP-proxy som förhindrar att du spelar upp din video. Vänligen stäng eller inaktivera alla proxyprogram och försök igen."

Såhär fortsätter du strömma Prime Video:

• Inaktivera alla VPN-, proxy- eller "unblocker"-tjänster
  • Kontrollera att enhetens nätverksinställningar är inställda till Automatiskt.

Om du har vidtagit dessa steg och du fortfarande ser ett fel ska du kontakta din internetleverantör för hjälp.

För mer information, se Villkor och bestämmelser för Prime Video.

• Internetleverantörer - för hjälp med att avblockera IP-adresser som har registrerats felaktigt, vänligen kontakta D2C2-ISP-Support@amazon.com med information om IP-intervall och uppgifter om en kontaktperson från din organisation.