Titta på Prime Video på Chromecast

För att använda Google Chromecast med Prime Video måste du ha den senaste versionen av Prime Video-appen för antingen iOS eller Android.

1. Välj symbolen Cast från Prime Video-appen.
  2. Välj den Chromecast-enhet du vill använda.
    Din iOS- eller Android-enhet måste vara ansluten till samma wifi-nätverk som din Chromecast. Se till att din Chromecast är uppdaterad, oavsett om den är fristående eller inbyggd i en annan enhet. Kontrollera även att Prime Video-appen och din iOS- eller Android-enhet är uppdaterade. Om du har en Android-enhet kontrollerar du att Google Play-tjänsterna är uppdaterade. Prime Video-appen på Fire Tablets kan inte använda Chromecast.
  3. Välj en titel du vill titta på. Titeln visas då på skärmen som Chromecast är ansluten till.
    Om du vill ändra undertextinställningarna på Chromecast och använder en iOS-enhet måste du sluta casta till den enheten. Välj sedan Inställningar > Hjälpmedel > Undertexter och textning > Stil och välj en stil för undertexterna. Om du castar en titel på en Android-enhet trycker du på menyn med tre punkter på skärmen. Välj Undertextstilar och växla till Visa bildtexter. Du kan också välja alternativ för bildtextstorlek och stil på den menyn.
Observera: Om du har Chromecast med Google TV-enheten (från 2020) kan du också ladda ner Prime Video-appen till Chromecast och använda enhetens fjärrkontroll för att bläddra i och använda Prime Video.