Installera Prime Video på dina enheter

Du kan titta på Prime Video via appen Prime Video.

Appen Prime Video är tillgänglig på en rad olika tv-apparater, Amazon-enheter, mobila enheter, Blu-ray-spelare, spelkonsoler och enheter för streaming av media.

1. Öppna enhetens appbutik för att ladda ner och installera Prime Video-appen.
  2. Öppna Prime Video-appen.
  3. Registrera din enhet genom att välja Registrera dig på Amazons webbplats. Du får en kod som du ska ange på en viss webbplats.
    Vissa enheter visar alternativet Logga in och börja titta genom att använda dina Amazon-kontouppgifter.