Aktivera undertexter på Prime Video på webben, Amazon-enheter och mobila enheter

Aktivera undertexter under uppspelning på Amazons webbplats, Amazon-enheter, mobiltelefoner och surfplattor.

1. Under uppspelning av en titel som stöder undertexter väljer du -ikonen från uppspelningsmenyn. Du kan behöva trycka på enhetens skärm för att komma åt den här menyn.
  2. Välj undertexter. Tillgängliga undertexter är markerade med ikonen. På vissa enheter kan justera undertexternas storlek och färg via menyn Inställningar för undertexter. Du kan även skapa och välja förinställningar, om din enhet stöder det.

Många Prime Video-titlar har undertexter, alternativa ljudspår, ljudbeskrivningar eller en kombination av dessa. Vilka funktioner som stöds beror på vilken enhet du använder.