Aktivera undertexter på Prime Video på anslutna enheter

Aktivera undertexter under uppspelning på enheter som smarta TV-apparater, STP (Set Top Boxes) och spelkonsoler.

Du måste välja språk på undertexterna innan uppspelning. På skärmen Översikt trycker du uppåt och sedan höger för att välja Undertexter. Tillgängliga undertexter är markerade med ikonen.

1. Under uppspelning av en titel som stöder undertexter väljer du -ikonen från uppspelningsmenyn. Du kan behöva trycka på Enter-knappen på fjärrkontrollen eller motsvarande på en spelkontroll för att komma åt den här menyn.
  2. Du kan också justera undertexternas storlek och färg via menyn Inställningar för undertexter. Du kan även skapa och välja förinställningar, om din enhet stöder det.

• Många Prime Video-titlar har undertexter, alternativa ljudspår, ljudbeskrivningar eller en kombination av dessa. Vilka funktioner som stöds beror på vilken enhet du använder.
    • Roku-enheter stöder inte förinställningar för undertexter – men undertexterna kan justeras i menyn Inställningar på din Roku-enhet.
    • På Apple TV hanterar du undertexter på andra sätt. Mer information finns på https://support.apple.com/HT202772