Skapa och hantera Prime Video-profiler via webbplatsen

Du kan skapa och hantera Prime Video-profiler via webbplatsen.

Du kan ha upp till sex användarprofiler (standardprofilen plus upp till fem ytterligare profiler, antingen för vuxna eller barn) i Prime Video på ett enda Amazon-konto.

Skapa och hantera (redigera/radera) en Prime Video-profil på webbplatsen:

• Klicka på Hantera profiler och klicka sedan på Redigera profil på nästa skärm. Välj den profil du vill redigera. På den här skärmen kan du också ta bort profiler, konfigurera en pinkod för konto eller profil och konfigurera ett profillås.