Hur går jag med i ett videoparty på iPhones och iPads?

Alla Prime Video-prenumeranter kan gå med i ett videoparty.

1. Öppna länken du fick på din iPhone eller iPad. Du uppmanas då att öppna Prime Video-appen. Om du inte ser uppmaningen klickar du på ikonen ”dubbla A” i Safari och väljer ”Begär mobilwebbplats” för att få denna uppmaning.
  2. Om du inte är berättigad att titta på innehållet som valts i ett videoparty uppmanas du att prenumerera på Amazon Prime Video eller köpa eller hyra innehållet, beroende på vilket innehåll du vill titta på.
  3. Ange ditt önskade användarnamn under Chatta som.
  4. Välj Video och chatt – för att titta på videopartyt på din enhet med alternativet att gå med i chattrummet – eller Endast chatt om du vill titta på videopartyt på en annan enhet som stöds.

För innehåll som ingår i Prime Video är Amazon Prime-medlemmar och Prime Video-prenumeranter berättigade att gå med i ett videoparty i sitt land. Alla som inte är Amazon Prime-medlemmar och försöker komma åt berättigade titlar som ingår i Amazon Prime-medlemskap och Prime Video-prenumerationer uppmanas att prenumerera på Prime Video – med en kostnadsfri provperiod på 30 dagar (om personen är berättigad till det). Om titeln finns att köpa eller hyra uppmanas du även att köpa eller hyra, om du inte redan har tillgång till titeln.

Deltagaren måste vara från samma land som värden och värden måste starta sitt videoparty från PrimeVideo.com. Tillgängligheten för innehåll och titlar kan variera beroende på tid och plats.

Observera: Det går att titta på Videopartyn via Prime Video-appen på Fire TV-enheter som stöds i Frankrike, Italien, Spanien, Mexiko, Brasilien, Australien, Indien och Kanada, Prime Video-appen för utvalda anslutna enheter samt Android-mobiler, Android-surfplattor, Fire-surfplattor, iPhone- och iPad-enheter. Du kan också komma åt Prime Video-videopartyn på webbläsare på datorn, förutom Apples Safari.