Föräldrakontroller på Prime Video

Med Prime Video-föräldrakontroller kan du ställa in begränsningar för videoinnehåll som kan visas eller köpas på ditt konto.

Med Prime Video-föräldrakontroller måste du ange en pinkod för kontot för att kringgå köp- och visningsbegränsningar på kontot.

Observera: Amazon Fire-enheter har egna inställningar för föräldrakontroller för att begränsa åtkomsten till innehåll och köp. Du måste hantera dessa inställningar direkt på enheten: