Konfigurera en Prime Video-pinkod

En Prime Video-pinkod begränsar möjligheten att köpa eller titta på innehåll på en specifik enhet.

Fire TV-enheter, Fire Tablets och Fire Phones har sina egna inställningar för föräldrakontroll.

• Gå till Konto och inställningar och välj sedan Föräldrakontroll.
  • Välj Mina saker i den nedre menyn i appen Prime Video för Android eller iOS och välj sedan ikonen Inställningar. Välj Föräldrakontroller och sedan Ändra pinkoden för Prime Video.
  • Ange en pinkod och klicka sedan på Spara.

Anm: Prime Video-pinkoderna gäller endast för den enhet som de har ställts in för. Om du ställer in eller ändrar din PIN-kod för Prime Video i Prime Video-appen aktiveras eller inaktiveras inte PIN-koden automatiskt i köpinställningar. PIN vid köp kan endast aktiveras eller inaktiveras på Prime Video-sidan Konto och inställningar.