Avbryt ett oavsiktligt köp

Du kanske kan returnera en Prime Video-beställning om du inte har försökt att titta på eller ladda ner den.

Så här returnerar du en oavsiktlig eller oönskad Prime Video-beställning:

1. Välj Mina saker på webbplatsen PrimeVideo.com och välj därefter Köp och uthyrning.
  2. Välj den titel som du oavsiktligt har köpt eller hyrt. Titelns informationssida kommer att öppnas.
    Klicka inte på uppspelningsknappen när sidan öppnas.
  3. Välj Avbryt beställning.
  4. I listrutan väljer du ett skäl till att du häver köpet och klickar sedan på Häv detta köp.
    När annulleringen är klar utfärdas din återbetalning till den betalningsmetod som användes för beställningen. Videon tas också bort från Köp och uthyrning i Mina saker som en del av återbetalningsprocessen.
    Observera: Om du har betalat via Apple måste du bläddra till relevant produktsida på webbplatsen eller i Prime Video-appen för att se vilka alternativ du har om du vill avbryta.

Observera: Förhindra oavsiktliga köp genom att aktivera föräldrakontroller för ditt konto i Prime Video-inställningarna. För att ställa in en pinkod till Prime Video går du till Konto och Inställningar och välj sedan Föräldrakontroller.