Avbryt ett oavsiktligt köp

Du kan returnera en Prime Video-beställning om du inte har försökt titta på eller ladda ner den.

Inom EU har du 14 dagar på dig att returnera ett oavsiktligt eller oönskat Prime Video-köp och 48 timmar i resten av världen:
  1. Välj Mina saker i Prime Video-appen eller på webbplatsen PrimeVideo.com och välj därefter Köp och uthyrning.
  2. Välj den titel som du oavsiktligt har köpt eller hyrt. Titelns informationssida kommer att öppnas. Klicka inte på uppspelningsknappen när sidan har laddats.
  3. Om din beställning är berättigad till återbetalning kommer du att kunna klicka på en knapp med texten Avbryt din beställning.
  4. Välj ett skäl till att du avbryter köpet i listrutan och klicka sedan på Avbryt beställning. När avbrytningen är klar utfärdas din återbetalning till den betalningsmetod som användes för beställningen.

Videon tas också bort från Mina saker eller Köp och uthyrning som en del av återbetalningsprocessen.