Problem med livestreaming på Prime Video

Vad du kan göra om du har problem med att titta på livestreamar eller direktsändningar på Prime Video.

Om du stöter på problem när du tittar på livestreamar eller direktsändningar på Prime Video måste du kontrollera att du är inloggad på ett Amazon-konto, tittar på en enhet som stöds och har tillräckligt hög nedladdningshastighet. Prime Video rekommenderar en lägsta nedladdningshastighet på 3 Mbit/s för SD-innehåll, 5 Mbit/s för HD-innehåll samt 25 Mbit/s för UHD. Prime Video kommer att ge dig bästa möjliga streamingkvalitet baserat på den tillgängliga bandbreddshastigheten.

Anm: Vi rekommenderar att du stänger av inställningen Rörelse på tv:n om du upplever problem med att videon ”hackar” eller har överdriven rörelseoskärpa. Den här inställningen kan heta något annat beroende på tv-tillverkare. Inställningen Rörelse kan till exempel heta är Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion och Rörelsestil.