Prime Video-fejlkoder og -problemer

Hvis du har problemer med at se Prime Video, eller der vises en fejlmeddelelse på skærmen, er der her nogle løsningsforslag, du kan prøve.

Streaming- og afspilningsfejl

Fejlkoder: 1007, 1022, 7003, 7005, 7031, 7202, 7203, 7204, 7202, 7206, 7207, 7230, 7235, 7250, 7251, 7301, 7303, 7305, 7306, 8020, 9003

Disse fejl opstår, når der er problemer med at oprette forbindelse til Prime Video-tjenesten

Prøv disse tip for at løse almindelige forbindelsesproblemer:

• Genstart din enhed - Du kan løse de fleste periodiske forbindelsesproblemer ved at genstarte din enhed, dit internetmodem og/eller din router.
  • Sæt anden internetaktivitet midlertidigt på pause - Er der mange andre enheder tilsluttet det samme internetnetværk, som du bruger? Når din enhed deler et netværk med andre enheder, kan det påvirke din forbindelseshastighed og streamingkvalitet. Prøv evt. midlertidigt at holde en pause i aktiviteter som f.eks. fildownload, online gaming og videostreaming på andre enheder, som er tilsluttet dit netværk.
  • Tjek forbindelsen til din internetserviceudbyder (Internet Service Provider (ISP)) - Hvis din forbindelseshastighed er meget langsommere end normalt (og du allerede har prøvet at genstarte dit internetmodem eller din router), anbefaler vi, at du kontakter din ISP for at få mere hjælp.
  • Deaktiver alle VPN-, proxy- eller "unblocker"-tjenester Du kan få flere oplysninger i Brug en VPN eller proxy til at få adgang til Prime Video.
Fejl ved pinkoden

Fejlkoder: 5014, 5016

Disse fejl opstår, når der er problemer med din pinkode.

• Prøv igen senere - Problemer med pinkoder er ofte midlertidige. Prøv at vente et par minutter, og indtast derefter din pinkode igen.
  • Skift dine pinkodeindstillinger - Hvis problemet fortsætter, kan du nulstille din pinkode eller slå forældrekontrol fra via Konto og indstillinger.

Du kan få flere oplysninger ved at gå til Administrer Prime Video-forældreindstillinger.

Fejl, når du logger på og af

Fejlkoder: 5005

Disse fejl opstår, når der er problemer med at logge på og af.

• For problemer, når du logger på

Sørg for, at du indtaster de kontooplysninger, som er tilknyttet dit Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskab. Hvis der fortsat vises en fejl, skal du vente og prøve igen senere. Fejl, når du logger på, skyldes typisk midlertidige forbindelsesproblemer.

• For problemer, når du logger af

Hvis der vises en fejl på din enhed, kan du også logge af fra Konto og indstillinger på Prime Video-webstedet eller fra menuen Indstillinger i Prime Video-appen til Android og iOS. Find din enhed under Registrerede enheder, og vælg muligheden Afregistrer ved siden af den.

Du kan få flere oplysninger ved at gå til Administrer dine Prime Video-enheder.

Andre Prime Video-problemer

Hvis disse tip ikke løser problemet, kan du se Prime Video-problemer for at få hjælp, som gælder specifikt for din enhed.