Løs problemer med din computer

Hvis du har problemer med at se Prime Video i din computers webbrowser, er der her nogle løsningsforslag, du kan prøve.

Bekræft systemets mindstekrav

Din computer, webbrowser og internetforbindelse skal overholde systemets mindstekrav, for at du kan se Prime Video.

Du kan få mere at vide ved at gå til Systemkrav til computere.

Prøv en anden webbrowser

Hvis du har en anden webbrowser på din computer, kan du prøve at bruge den i stedet. Der er måske et midlertidigt problem eller en inkompatibel indstilling med den browser, du oprindeligt brugte til videoafspilningen.

Understøttede browsere:

• Chrome (version 59 eller nyere)
  • Firefox (version 53 eller nyere)
  • Internet Explorer (version 11 eller nyere)
  • Microsoft Edge på Windows 10
  • Safari (version 10 eller nyere på Mac OS 10.12.1 eller nyere)
  • Opera (version 37 eller nyere)

Tip: Vi anbefaler, at du bruger en browser, som understøtter vores HTML5-webafspiller, for at se Prime Video på din computer.

HTML5-afspilleren er optimeret til at arbejde med vores tjeneste og bruger ikke separat browserplugins til at afspille videoindhold. Den indeholder også funktioner som f.eks. Automatisk afspilning og afspilning i 1080p High Definition.

Se nedenstående afsnit for at få hjælp med Silverlight-afspilleren på Safari og tidligere versioner af Internet Explorer.

HDCP til Prime Video på computere

Du kan kun streame Prime Video-indhold i HD gennem din computers webbrowser, hvis din computer og en tilsluttet skærm overholder HDCP-kravene.

Hvis din computer eller tilsluttede skærm ikke overholder HDCP-kravene, afspilles den video, du ser, i Standarddefinition, og der vises en fejlmeddelelser i afspillervinduet.

Bemærk: Nogle VGA- (Video Graphics Array) og DVI-forbindelser og -skærme (Digital Visual Interface) understøtter ikke HDCP, hvilket kan forhindre din computer i at overholde HDCP-kravene.

Løs Silverlight-problemer

Microsoft Silverlight er en browserplugin, som bruges til at afspille videoindhold på Safari og nogle tidligere versioner af Internet Explorer.

Du kan løse de fleste periodiske Prime Video-afspilningsproblemer på disse browsere ved at aktiverer og rydde Silverlight-programlageret.

Sådan slår du programlager til:

1. Højreklik på afspillervinduet, og vælg derefter Silverlight.
  2. Åbn fanen Programlager, og markér feltet ved siden af Aktivér programlagring.

Sådan rydder du programlager:

1. Højreklik på afspillervinduet, og vælg derefter Silverlight.
  2. Åbn fanen Programlager. Vælg http://g-ecx.images-amazon.com/ i kolonnen "Websted".
  3. Klik på Slet, og klik derefter på OK.
  4. Luk din webbrowser, og åbn den igen. Prøv derefter at streame videoen igen.

Du kan få flere oplysninger om Silverlight-programlageret ved at gå til Installer Microsoft Silverlight.

Hvis du stadigvæk har problemer med at streame, kan du gå til Microsoft Support for at fjerne og geninstallere Silverlight-afspilleren:

Bemærk: Silverlight understøttes ikke i øjeblikket på ikke-Intel Mac-computere (PowerPC-processor) og Linux/UNIX-operativsystemer (herunder Chrome OS). Du kan bruge Chrome til at se Prime Video på Linux/UNIX-systemer.

Nulstil DRM-licenser

DRM (Digital Rights Management) er en teknologi til adgangskontrol, som angives af indholdsejere til at administrere brugen af deres beskyttede digitale indhold. Din computers skærm skal overholde kravene til indholdsbeskyttelse, og ændringer af din computer, skærm eller systemindstillinger kan give periodiske problemer med DRM-teknologier.

Du kan måske løse mange problemer med videoafspilningen ved at nulstille dine DRM-indstillinger.

Sådan nulstiller du automatisk dine DRM-indstillinger på en Windows-pc:

1. Start Microsofts DRM Reset Tool.
  2. Klik på Gem fil for at downloade ResetDRM.exe, og klik derefter på Kør.

Sådan nulstiller du manuelt dine DRM-indstillinger på en pc eller Mac-computer:

1. Find filen mspr.hds på din computer.

• Windows 7 og nyere: C:\ProgramData\Microsoft\PlayReady
    • Windows XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\PlayReady
    • Mac (fra Finder): Macintosh HD/Library/Application Support/Microsoft/PlayReady (Bemærk: Du skal måske først vælge Start > Computer > Macintosh HD )

2. Omdøb filen mspr.hds til noget andet (f.eks.: old_mspr.hds).
Vigtigt: Når du fjerner filen mspr.hds kan det påvirke de videoer, du afspiller på din computer, ved at bruge andre medieafspillere.