Løs problemer på din Fire-tablet

Hvis du har problemer med at se Prime Video-titler på din Fire-tablet, er der her nogle løsningsforslag, du kan prøve.

Du kan prøve dette:

Bemærk: Adgang til Prime Video på Fire-tablets er i øjeblikket kun tilgængelig for kunder med en Amazon-konto på Amazon.ca, Amazon.fr, Amazon.it og Amazon.es. Du kan få mere at vide ved at gå til Om Prime Video-medlemskaber.

Genstart din enhed

Mange streaming-problemer skyldes problemer med din internetforbindelse eller lav tilgængelig båndbredde og skyldes ikke Prime Video-tjenesten.

Du kan løse de fleste periodiske forbindelsesproblemer ved at genstarte din enhed, dit internetmodem og din router.

Tjek din enheds software

Sådan sikrer du, at din Fire-tablets enhedssoftware er opdateret:

1. Stryg ned fra toppen af skærmen, og tryk derefter på Mere eller Indstillinger.
  2. Tryk på Enhedsmuligheder, og tryk derefter på Systemopdateringer.

Ryd appdata

Når du rydder videoprogrammets data, kan du løse mange periodiske afspilningsproblemer med din Fire-tablet.

Vigtigt: Når du rydder appdata, slettes alle Prime Video-titler, der er downloadet til din enhed.

Sådan rydder du appdata:

På Kindle Fire HD- og Kindle Fire HDX-tabletter

1. Stryg ned fra toppen af skærmen, og tryk derefter på Flere eller Indstillinger.
  2. Tryk på Programmer og derefter på Installerede programmer eller Administrer alle programmer.
  3. Vælg Alle programmer på rullemenuen, og åbn derefter Video.
  4. Tryk på Gennemtving stop, og tryk derefter på Ryd data.
  5. Genstart din enhed, og prøv at spille videoen igen.

På Fire HD- og Fire HDX-enheder

1. Stryg ned fra toppen af din skærm, og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Apps og spil og derefter på Administrer alle programmer.
  3. Stryg fra højre mod venstre, og åbn derefter Video.
  4. Tryk på Gennemtving stop, og tryk derefter på Ryd data.
  5. Genstart din enhed, og prøv at spille videoen igen.
Tip: Prøv dette trin, hvis der vises en fejlmeddelelse på skærmen, herunder "Fejl 13."