Løs problemer på din mobile enhed

Hvis du har problemer med at se Prime Video-titler på din mobile enhed, er der her nogle løsningsforslag, du kan prøve.

Genstart din video og din enhed

Prøv at afslutte afspilningen af den video, du ser. Tryk derefter på Genoptag fra videooplysningerne for at starte videoen igen.

Hvis det ikke fungerer, kan du prøve at genstarte din enhed.

Tip: På de fleste enheder kan du gøre det ved at trykke på tænd/sluk-knappen i et par sekunder. Vælg derefter "Sluk" eller lignende på startskærmen. Når din enhed er slukket, skal du trykke på tænd/sluk-knappen for at tænde for den igen.
Når din enhed er genstartet, kan du vende tilbage til Prime Video-appen og prøve at se din video igen.

Tjek din internetforbindelse

Mange streaming-problemer skyldes problemer med din internetforbindelse - herunder pauser eller bufferlagring, lange indlæsningstider eller dårlig videokvalitet. Prøv disse tips for at løse almindelige forbindelsesproblemer:

• Sæt anden internetaktivitet midlertidigt på pause - Når din enhed deler en internetforbindelse med andre computere eller enheder, kan det påvirke din forbindelseshastighed og videokvalitet. Det sker typisk, når andre enheder, som er tillsuttet dit netværk, downloader filer, kører videospil eller streamer video. Prøv om muligt at holde pause i internetaktiviteten på dine andre tilsluttede enheder for at maksimere din båndbredde til Prime Video-streaming.
  • Tjek forbindelsen til din internetserviceudbyder (Internet Service Provider (ISP)) - Hvis din forbindelseshastighed er meget langsommere end normalt, anbefaler vi, at du kontakter din ISP for at få mere hjælp.

Ryd appdata (til Android-enheder)

Hvis du bruger en iOS-enhed, kan du springe over disse trin. iOS-enheder har ikke en "Ryd data"-mulighed for installerede apps.

Hvis du bruger en Android-enhed, kan du prøve at rydde data for Prime Video-appen:

Vigtigt: Når du rydder appdata, slettes automatisk alle downloadede Prime Video-titler.

1. Åbn menuen Indstillinger for din enhed.
  2. Tryk på Apps eller Programstyring.
  3. Vælg appen Prime Video på listen.
  4. Tryk på Ryd data, og tryk derefter på OK.
  5. Åbn Prime Video igen, og prøv at afspille din video igen.

Når du har ryddet data for appen, bliver du måske bedt om at logge på igen, når du åbner Prime Video igen.

Installer appen igen

Hvis ingen af ovenstående trin løser problemet, kan du prøve at geninstallere Prime Video-appen.

Android-enheder

Sådan afinstallerer du Prime Video-appen:

1. Åbn menuen Indstillinger for din enhed.
  2. Tryk på Apps eller Programstyring.
  3. Vælg appen Prime Video på listen.
  4. Tryk på Afinstaller, og vælg derefter OK.

Sådan installerer du igen:

1. Åbn Amazon Appstore, Amazon Underground-appen, Samsung Galaxy Apps eller Google Play Butik på din enhed.
  2. Søg efter "Prime Video".
  3. Åbn siden med appens detaljer, og vælg muligheden "Download".
  4. Log på for at forbinde din konto til appen igen. Sørg for, at du indtaster de kontooplysninger, som er tilknyttet dit Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskab.

iOS-enheder

Sådan afinstallerer du Prime Video-appen:

1. Tryk på ikonet for "Prime Video"-appen, indtil alle ikonerne på din skærm begynder at ryste.
  2. Tryk på det lille "x", som vises i det øverste, venstre hjørne af Prime Video-appikonet.
  3. Tryk på knappen Delete.

Sådan installerer du igen:

1. Åbn appen App Store på din enhed.
  2. Søg efter “Prime Video”.
  3. Åbn siden med appens detaljer, og vælg muligheden "Download fra cloud" ("cloud"-ikonet).
  4. Log på for at forbinde din konto til appen igen. Sørg for, at du indtaster de kontooplysninger, som er tilknyttet dit Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskab.