Brug af en VPN eller proxy til at få adgang til Prime Video

Streaming af Prime Video er ikke tilgængelig, når du har forbindelse til en VPN-, proxy- eller en “unblocker”-tjeneste.

Sådan løser du VPN-, proxy- eller “unblocker”-fejl

Hvis følgende fejl vises, har vi identificeret, at du forsøger at streame Prime Video med en ikke-understøttet forbindelsestype:

• “Du skal slukke for alle VPN- eller proxytjenester for at kunne se.”
  • “Din enhed er forbundet til internettet ved hjælp af en HTTP-proxy- eller en VPN-forbindelse (Virtual Private Network). Luk eller deaktiver eventuelle proxyprogrammer eller VPN-forbindelser, og prøv igen.”
  • “Din enheds internetforbindelse bruger en HTTP-proxy, som forhindrer dig i at afspille din video. Luk eller deaktiver alle proxyprogrammer, og prøv igen.”

Sådan fortsætter du med at streame Prime Video:

• Deaktiver alle VPN-, proxy- eller "unblocker"-tjenester.
  • Tjek, at din enheds netværksindstillinger er indstillet til Automatisk.

Hvis du har udført disse trin, og der stadigvæk vises en fejl, skal du kontakte din internetserviceudbyder for at få hjælp.

Se Vilkår og betingelser for Prime Video for at få flere oplysninger.

• Internetudbydere - for at få hjælp til at fjerne blokeringen af IP-adresser, der er blevet registreret forkert, bedes du kontakte D2C2-ISP-Support@amazon.com med oplysninger om IP-intervaller og oplysninger om et kontaktpunkt fra din organisation.