1. Din konto

Fejlfinding af problemer med internetforbindelsen på din tilsluttede enhed

Hvad du skal gøre, hvis Prime Video-appen på din tilsluttede enhed ikke opretter forbindelse til internettet.

Du kan støde på en fejlmeddelelse, mens du bruger Prime Video-appen, hvis du oplever problemer med din internetforbindelse. Prøv følgende trin, hvis du har problemer:

• Kontrollér, at den tilsluttede enhed (f.eks. et smart-tv, set-top-boks) har forbindelse til internettet. Du kan normalt kontrollere din forbindelse i menuen Indstillinger på din enhed.
    Når det gælder forbindelser, der er oprettet via Wi-Fi, skal du sørge for, at du har indtastet den korrekte adgangskode til dit Wi-Fi-netværk.
  • Hvis enheden har forbindelse til routeren, men stadig støder på fejlmeddelelser, skal du genstarte den tilsluttede enhed og eventuelle enheder på hjemmenetværket, f.eks. modemmer eller routere.
  • Kontrollér, at enhedens firmware eller operativsystem er opdateret.