Problemer med live streaming på Prime Video

Hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at se live streaming eller begivenheder på Prime Video.

Hvis du har problemer med at se live streaming eller live begivenheder på Prime Video, skal du sikre dig, at du er logget på en Amazon-konto, bruger en understøttet enhed og har en tilstrækkelig downloadhastighed. Prime Video anbefaler en minimum downloadhastighed på 3 Mb/s for SD-indhold, 5 Mb/s for HD-indhold og 25 Mb/s for UHD. Prime Video leverer den bedst mulige streamingoplevelse baseret på båndbreddehastigheden.

Bemærk: Hvis du oplever problemer med, at videoen "hakker i det" eller har alt for meget bevægelsessløring, anbefaler vi, at du slår indstillingen Motion på dit tv fra. Denne indstilling kan have et andet navn, afhængigt af tv-producenten. Nogle eksempler på indstillingen Motion omfatter Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion og Motion Picture.