1. Din konto

Konfigurer en Prime Video-pinkode på iOS

Når du angiver en pinkode til din Prime Video-konto, kan du konfigurere begrænsninger for profiler på din konto.

Fire TV-enheder har deres egne indstillinger for børnesikring:

Sådan opretter du en pinkode til din Prime Video-profil eller -konto:

• I Prime Video-appen til iOS skal du trykke på ikonet Profil øverst på skærmen og derefter trykke på ikonet Indstillinger. Derfra skal du trykke på Børnesikring og efterfølgende Prime Video PIN.
  • Indtast adgangskoden for din Amazon-konto, når du bliver bedt om det.
  • Indtast en pinkode, og tryk derefter på Gem.
    Bemærk: Når du angiver eller ændrer din Prime Video-pinkode i Prime Video-appen til iOS, slår det ikke automatisk begrænsninger til. Hvis du vil aktivere begrænsningerne, skal du trykke på profilikonet og derefter på Indstillinger og vælge Børnesikring. Du kan vælge mellem købsbegrænsninger og adgangsbegrænsninger. Købsbegrænsninger gælder alle enheder, der er registreret på en Prime Video-konto, mens visningsbegrænsningerne kun gælder for de enheder, du har valgt i Børnesikring.