Hjælp til Australian Swimming

Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at se livedækning af Australian Swimming på Prime Video.

Spørgsmål og svar

1) Skal jeg betale ekstra for at se Australian Swimming på Prime Video?

Prime medlemmer globalt kan se Australian Swimming live på Prime Video uden ekstra omkostninger. Medlemmer, der ikke har Prime, kan starte en 30-dages gratis prøveversion af Prime. Du kan altid opsige dit medlemskab.

2) Hvor kan jeg finde tidsplanen med svømmetidspunkterne?

Gå til hubben for hjælp til Australian Swimming, som du finder her, for at se den fulde programplan for vores livedækning.

3. Hvor kan jeg finde livedækning af Australian Swimming på Prime Video?

Gå til Prime Video-appen på din enhed eller primevideo.com på din computer. Her kan du se de svømmeheats, der vises, under "Live og kommende begivenheder" eller søge efter "svømning".

4. Hvordan installerer jeg Prime Video-appen på mine enheder?

Prime Video-appen er tilgængelig på en række forskellige fjernsyn, Amazon-enheder, mobilenheder, Blu-ray-afspillere, spilkonsoller og enheder til streaming af medier. Åbn din enheds appbutik for at downloade og installere Prime Video-appen. Åbn Prime Video-appen. Registrér din enhed ved at vælge Registrér på Amazon-webstedet. Du vil få en kode, som du skal indtaste på et angivet websted. Nogle enheder viser muligheden for at logge ind og begynde at se indhold ved hjælp af dine Amazon-kontooplysninger.

5. Kan jeg livestreame svømning på enhver enhed?

Du kan streame disse svømmeheats online via din webbrowser og internetforbundne tv'er, Blu-ray-afspillere, set-top-bokse, Fire Tablets og andre kompatible enheder. Få en liste over enheder, der er kompatible med vores tjeneste, ved at gå til primevideo.com. Du kan streame op til tre videoer på samme tid ved hjælp af den samme Amazon-konto. Du kan på ethvert givet tidspunkt højst streame den samme video til to enheder ad gangen.

6. Kan jeg se Australian Swimming, mens jeg rejser?

Australian Swimming-konkurrencer er tilgængelige for kunder over hele verden, så du kan følge med, uanset hvor du er!

7. Hvordan kan jeg se svømmeheats, jeg ikke fik set?

Svømmeheats vil være tilgængelige kort efter afslutningen af hvert heat.

8. Jeg oplever forsinkelser i streamingen. Hvordan reducerer jeg dette?

Selvom alle enheder er optimeret til at give en jævn og klar visningsoplevelse, giver nogle enheder mindre forsinkelse mellem livesvømmeheatet og din stream. Vi anbefaler at bruge et Fire TV, Apple TV, en iOS- eller Android-enhed.

9. Jeg oplever streamingproblemer, hvad kan jeg gøre?

Hvis du har problemer med at se livestreaming eller livearrangementer på Prime Video, skal du sikre dig, at du bruger en understøttet enhed og har en tilstrækkelig downloadhastighed. Prime Video anbefaler en minimum downloadhastighed på 1 MB/s for SD-indhold og 5 MB/s for HD-indhold. Prime Video vil tilbyde den højest mulige streamingkvalitet baseret på den båndbreddehastighed, der er til rådighed. Hvis du oplever problemer med video, der hakker, eller videobevægelse, anbefaler vi, at du deaktiverer bevægelsesindstillingen på dit tv. Denne indstilling kan have et andet navn, afhængigt af tv-producenten. Nogle eksempler på bevægelsesindstillingen omfatter Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion og Motion Picture. Hvis du stadig oplever problemer, så kontakt os.

10. Hvordan kan jeg opdatere mine Fire TV Stick-apps?

Du kan opdatere dine apps automatisk ved at følge disse instruktioner: Gå til Indstillinger, og vælg Apps. Gå til Appstore. Vælg JA for at opdatere apps automatisk. Hvis du vælger NEJ, vil du se individuelle valgmuligheder for opdatering for hvert app-ikon i dit appbibliotek. Sådan synkroniseres de kompatible apps på din Amazon Fire TV-enhed med din Cloud: Gå til Indstillinger > Min konto > Synkroniser Amazon-indhold.

11. Er der kommentatorer på alle fodboldkampe?

Ja. Der vil være fuld reportage for hvert eneste heat i Australian Swimming.

12. Kan jeg spole tilbage, sætte på pause og spole frem på min enhed?

Spol tilbage, sæt på pause og spol frem er tilgængelige på Android/iOS Mobile, web (Chrome, Firefox, Edge), Fire TV, Apple TV (3. gen. og nyere) og udvalgte smart-TV'er. Brug afspilningsknapperne til at se fra begyndelsen på siden med detaljer eller i afspilleren for at se fra svømmeheatets starttidspunkt. Bemærk, at disse funktioner ikke understøttes på alle enheder.

13. Hvordan slår jeg undertekster til eller fra?

Du kan slå undertekster til eller fra ved at vælge ikonet "CC" i afspilningsknapperne. På nogle enheder ser ikonet for undertekster ud som en dialogboks, eller det kan være angivet som et menupunkt under "Undertekster" på siden med detaljer om videoen.

14) Hvilke andre oplysninger er tilgængelige?

Besøg vores hjælpesider her, eller kontakt os, for at få yderligere hjælp.

Du kan følge Prime Video Sport på sociale medier via følgende handles:

• Twitter: @pvsportau
  • Instagram: @primevideosportau
  • TikTok: @primevideosportau
  • Facebook: @primevideosportau
  • YouTube