Konfigurer begrænsninger på Prime Video på internettet

Prime Video-begrænsninger giver dig mulighed for at begrænse afspilning af indhold på Prime Video-enheder.

Følgende enheder har deres egne indstillinger for børnesikring:

• Fire TV-enheder
  • Fire Tablets, der kører Fire OS 5.0 eller ældre

Sådan konfigurerer du begrænsninger:

• På en pc eller Mac skal du gå til Konto og indstillinger og vælge Børnesikring.
  • Vælg en aldersbegrænsning og de enheder, den skal gælde for, og klik derefter på Gem.
    Bemærk: Begrænsninger gælder kun for den enhed, de er konfigureret til.