Betaling for leje eller køb på Prime Video

Yderligere indhold på Prime Video betales ved hjælp af din 1-Click-betalingsmetode.

På nuværende tidspunkt er leje og køb på PrimeVideo.com kun muligt for kunder, der bor i Frankrig, Italien, Spanien, Australien, Mexico, Holland, Indien (kun leje), Brasilien (kun leje) og Canada.

Betalinger foretages ved hjælp af den betalingsmetode, du har angivet i dine 1-Click-indstillinger, som du kan se og administrere under Konto og indstillinger.