Hvordan caster jeg Prime Video til mit tv?

Hvis du har en Google Chromecast, et Android TV, eller et Fire TV, kan du "caste" Prime Video til dit tv.

1. Tænd dit tv. Sørg for, at du har den seneste version af Prime Video-appen på din enhed, og at du også kører den mest opdaterede software.
  2. Åbn Prime Video-appen på din Android-mobilenhed, iPhone, iPad eller Fire Tablet. Sørg for, at du er logget på Prime Video-appen med samme Amazon-konto som dit Fire TV, Android TV eller din Chromecast.
    Sørg for, at dit Fire TV, Android TV eller din Chromecast er tændt og forbundet til samme netværk som din mobilenhed.
    Bemærk: Hvis du bruger en iPhone eller iPad, kan du kun caste til Chromecast.
  3. Vælg Cast-ikonet i din Prime Video-app.
  4. Vælg den enhed, du vil bruge. Bemærk, at casting kun understøttes på Google Chromecast, Fire TV'er, Android TV'er, Roku, udvalgte LG og Samsung TV'er, Apple TV (4. generation), PlayStation 4, Xbox One, og Xbox Series X/S-enheder. Beskeden "Klar til at caste" kommer frem på din stueenhed.
  5. Vælg en titel, du gerne vil se. Mobilenheden vil have styreenheder til afspilning, sange og undertekster.
    Hvis du vil ændre indstillinger for undertekster på Chromecast via din iOS-enhed, skal du gå til Indstillinger for iOS > Tilgængelighed > Undertekster og billedtekster > Stil og vælge en stil til dine undertekster. Du kan også oprette en ny stil, hvis du vil bruge andre skrifttyper og -størrelser. Når en titel bliver castet fra Android-enheder, skal du trykke på menuen med tre prikker på skærmen. Vælg Stil af undertekster og slå Vis billedtekster til. Du kan også vælge indstillingen Størrelse og stil af billedtekster fra samme menu.

Bemærk: Hvis du har et Fire TV eller en Chromecast med Google TV, kan du bruge enhedens fjernbetjening og Prime Video-appen på den pågældende enhed ud over muligheden for casting.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan se den ønskede enhed på Prime Video-appen.

• Hvis du har et Fire TV, skal du sørge for, at Fire TV'et er på standby eller tændt.
  • Hvis du har et Smart TV, en spilkonsol eller en anden stueenhed, skal du sørge for, at Prime Video-appen er åben på dit TV/din set-top-boks.
  • Hvis du har Chromecast via iOS, skal du gå til Indstillinger > Prime Video og slå "Lokalt netværk" TIL. Du skal også bekræfte, at du kan finde og oprette forbindelse til den Chromecast-enhed, der bruger Google Home-appen. Hvis du ikke kan det, skal du nulstille til fabriksindstillinger. Se Googles supportsider for yderligere oplysninger https://support.google.com/chromecast