Se Prime Video på Chromecast

Hvis du vil bruge Google Chromecast til Prime Video, skal du bruge den nyeste version af Prime Video-appen til enten iOS eller Android.

1. Gå til Prime Video-appen, og vælg ikonet Cast.
  2. Vælg den Chromecast-enhed, du vil bruge.
    Din iOS- eller Android-enhed skal være tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast. Sørg for, at din Chromecast er opdateret, uanset om den er en selvstændig enhed eller indbygget i en anden enhed. Sørg også for, at din Prime Video-app og iOS- eller Android-enhed også er opdateret. Hvis du bruger en Android-enhed, skal du sørge for, at Google Play Services også er opdateret.
  3. Vælg en titel, du gerne vil se. Denne titel vises derefter på den skærm, hvor Chromecast er tilsluttet.
    Hvis du vil ændre indstillingerne for undertekster på Chromecast, skal du afbryde forbindelsen til Chromecast. Gå derefter til tilgængelighedsindstillingerne på din iOS- eller Android-enhed for at justere indstillingerne for undertekster.