Opsig mit Prime Video-abonnement

Opsig dit abonnement online.

Hvis dit abonnement blev oprettet via en tredjepart, f.eks. en mobiltjenesteudbyder, skal du kontakte dem for at få yderligere hjælp.

• Gå til Konto og indstillinger
  • Vælg fanen Din konto. Hvis du får adgang til Prime Video som en del af et abonnement kun med Prime Video, skal du vælge Afslut medlemskab på siden og bekræfte. Hvis du har adgang til Prime Video som en del af et Amazon Prime-medlemskab, kan du også vælge Rediger på Amazon i sektionen Dit medlemskab og vælge Annuller på den viste side.

Eventuelle yderligere abonnementer, der er knyttet til dit Amazon Prime- eller Prime Video-medlemskab, vil ikke blive fornyet, når dit Amazon Prime-medlemskab slutter.