Hjælp til Autumn Nations Series

Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at se livedækning af Autumn Nations Series på Prime Video.

Spørgsmål og svar

1) Skal jeg betale ekstra for at se Autumn Nations Series på Prime Video? Prime-medlemmer i Storbritannien (England, Skotland, Wales og Nordirland) og Irland kan se rugby fra Autumn Nations Series på Prime Video uden yderligere gebyrer. Personer, der ikke er Prime-medlemmer, kan starte en 30-dages gratis prøveversion på Prime (£ 7,99 pr. måned eller £ 79 pr. år) eller vores Prime Video-abonnement (£ 5,99 pr. måned). Få mere information på www.amazon.co.uk/primevideo.

2) Hvilke kampe vil være tilgængelige på Prime Video? Autumn Nations Series starter den 30. oktober 2021, og Prime-kunder i Storbritannien og Irland kunder vil have adgang til 17 planlagte kampe. Disse kampe vil udelukkende blive vist live på Prime Video (se listen over fastlagte kampe og datoer nedenfor). I 2021 vil Prime Video ikke vise kampe med Irlands landshold.

Serien indeholder de 6 europæiske nationer (England, Skotland, Irland, Wales, Frankrig og Italien), der skal kæmpe mod de allerbedste fra den sydlige halvkugle, herunder Australien, New Zealand og Sydafrika. Kampe finder sted i weekenden fra 30. oktober til 20. november.

3) Hvordan kan jeg se kampe, jeg er gået glip af?

Genafspilning af kampe og højdepunkter vil være tilgængelig kort efter afslutningen af hver kamp.

4) Hvor kan jeg se livedækning af rugby?

Du kan se kampene på dit tv, herunder Fire TV, BT TV og TalkTalk TV, på din mobiltelefon eller tablet eller på din computer. Gå til Prime Video-appen på din enhed. Der vil du se kampe under "live og kommende begivenheder", ellers kan du gå til Amazons hjemmeside og klikke på Prime Video, hvor du vil se et link til "live og kommende begivenheder". Du kan også åbne din Prime Video-app (eller startsiden på Amazon) og søge efter "Rugby".

5) Er der kommentatorer på alle fodboldkampe?

Ja. Der er kommentatorer under hele kampen, og det gælder alle kampe. Derudover vil vores kunder i Wales kunne se dedikeret walisisk sprogdækning af walisiske kampe. Du har også mulighed for at vælge en anden indstilling med naturlig stadionatmosfære. Den vil være tilgængelig via lydindstillingerne, så du kan skræddersy din liveudsendelsesoplevelse.

6) Kan jeg få adgang til alternative lydindstillinger?

Standardindstillingen for lyd er Engelsk, mens Stadioneffekter er ægte stadionlyd. Walisiske kunder vil være i stand til at se dedikeret walisisk sprogdækning af walisiske kampe. Følg disse trin, mens du er i videoafspilleren, for at se lydindstillinger, og vælg Stadioneffekter
  • På nettet, Android-telefoner og -tablets, Fire Tablets, Alexa-enheder, iPhones og iPads skal du gå til taleboblen.
  • På Fire TV: Tryk på menuknappen på fjernbetjeningen, og vælg derefter Lyd.
  • På Apple TV: Stryg nedad på fjernbetjeningen for at få vist menuen, og vælg derefter Lyd.
  • På nogle stueenheder skal du trykke op på fjernbetjeningen for at få vist afspillerens kontrolelementer og derefter trykke op igen for at få adgang til menuen Lyd.
  • På andre stueenheder kan du vælge dit lydspor på kampsiden fra fanen Lyd (Engelsk for standardlyd med kommentatorer og publikumsstøj og Stadioneffekter for den ægte stadionlyd).

7) Jeg modtager en lokationsfejl, når jeg prøver at se noget.

Autumn Nation Series er tilgængelig for kunder i Storbritannien og Irland. Vi har ikke senderettighederne i andre områder. Kunder fra Irland vil kunne få adgang til streamingen, hvis de er inden for Den Europæiske Union. Alle andre internationale lokationer understøttes ikke. Prime Video understøtter ikke streaming af indhold via VPN (Virtual Private Network) eller proxyforbindelser. Hvis du vil se Prime Video, skal du deaktivere disse tjenester på din enhed eller prøve at skifte til en anden tilgængelig forbindelse.

8) Jeg er i Irland, men kan stadig ikke få adgang til rugby-dækningen. Hvad kan jeg gøre?

Hvis du forsøger at få adgang til Autumn Nations Series via webbrowser i Irland, skal du gå til PrimeVideo.com. Hvis du stadig oplever problemer, bedes du kontakte os ved at klikke på knappen "Start chat" eller "Ring til mig" nederst på denne side.

9) Kan jeg se Rugby-kampe, mens jeg rejser?

Prime-medlemmer bosiddende i Frankrig vil have mulighed for at se liverugbykampe, genafspilninger og højdepunkter, når de rejser inden for EU. Alle andre internationale lokationer understøttes ikke.

10) Jeg oplever streamingproblemer, hvad kan jeg gøre?

Først skal du kontrollere hastigheden af enhedens båndbredde. For at opnå den bedste livestreaming-oplevelse anbefaler Prime Video en downloadhastighed på mindst 1 Mbps til SD og 5 Mbps til HD. Prime Video leverer den bedst mulige streamingoplevelse baseret på båndbreddehastigheden. Hvis du oplever problemer med video, der hakker, eller videobevægelse, anbefaler vi, at du deaktiverer bevægelsesindstillingen på dit tv. Denne indstilling kan have et andet navn, afhængigt af tv-producenten. Nogle eksempler på bevægelsesindstillingen omfatter Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion og Motion Picture. Hvis du stadig oplever problemer, bedes du kontakte os.

11) Hvilke enheder understøtter I, og hvorfor kan jeg ikke længere se livesport på min iOS- eller Android-mobilenhed?

Livesport understøttes på Amazon-enheder såsom Fire TV og Fire Tablet, i webbrowsere og på mere end 650 tilsluttede enheder via Prime Video-appen, herunder kompatible spillekonsoller (PS3, PS4, PS5, Xbox One), modtagerbokse og medieafspillere (såsom Google Chromecast, BT TV, Sky Q, NOW TV, TalkTalk TV, Virgin TV, Roku og Apple TV), smart-TV'er, Blu-ray-afspillere og tablets og mobiltelefoner, der kører iOS eller Android.

Følgende enheder understøtter ikke livestreaming på Prime Video, hvorfor du ikke kan følge med på disse:
  • LG Hawaii TV: visse 2015-modeller og tidligere LG TV
  • Sony Bravia TV: visse Bravia TV-modeller fra 2015 og tidligere
  • Sony Bravia Blu-Ray-afspiller
  • Roku: Roku-enheder fra 2014 og tidligere (undtagen Roku 3, som understøttes)
  • Xbox 360-spillekonsol.
  • Nintendo Wii- og Wii U-spillekonsol

Hvis du ikke kan se livesport på din enhed, skal du opdatere din app til den nyeste version. Android-brugere: Åbn appen Google Play Butik, søg efter "Prime Video", tryk på "Opdater". iOS-brugere: Åbn App Store, søg efter "Prime Video", tryk på "Opdater".

12) Kan jeg spole tilbage, sætte på pause og spole frem på min enhed?

Du kan spole tilbage, sætte på pause og spole frem på mobiler med Android/iOS, web (Chrome, FireFox, Edge), Fire TV, Apple TV (3. gen.) og udvalgte smart-tv'er. Brug afspilningsknappen Se fra begyndelsen på detaljesiden eller i afspilleren for at se fra start.

13) Hvordan slår jeg undertekster til eller fra?

Du kan slå undertekster til eller fra ved at vælge ikonet "CC" i afspilningsknapperne. På nogle enheder ser ikonet for undertekster ud som en dialogboks, eller det kan være angivet som et menupunkt under "Undertekster" på siden med detaljer om videoen.

14) Hvordan kan jeg opdatere mine Fire TV Stick-apps?

Du kan opdatere dine apps automatisk ved at følge disse instruktioner: 1. Gå til Indstillinger, og vælg Apps. 2. Gå til Appstore. 3. Vælg JA for at få apps opdateret automatisk. Hvis du vælger NEJ, vil du se individuelle valgmuligheder for opdatering for hvert appikon i dit appbibliotek. Sådan synkroniseres de kompatible apps på din Amazon Fire TV-enhed med din Cloud: Gå til Indstillinger > Min konto > Synkroniser Amazon-indhold.

15) Kan jeg se kampene på pubber eller barer?

Tjek venligst med din lokale pub, da tilgængeligheden kan variere afhængigt af deres opsætning. Sky vil give adgang til kampe, når det gælder forretningslokaler og klubber i Storbritannien og Irland. Få mere information på https://sky.com/business/autumnnations.

16) Hvilke andre oplysninger er tilgængelige?

Besøg vores hjælpesider her eller få yderligere hjælp ved at kontakte os.