Se Prime Video på mobilenheter

Finn ut hvordan du ser Prime Video via Prime Video-appen for mobile enheter.

Android-enheter

Krav til maskinvare og operativsystem

• Prosessortype: ARM, tokjerners prosessor eller bedre; Intel-prosessorer støttes ikke for øyeblikket
  • Prosessorhastighet: Større enn 1,2 GHz
  • Enhetsminne: Minst 1 GB
  • Operativsystem: Android OS 4.0 (Ice Cream Sandwich) eller høyere

Note: Modifiserte versjoner av Android-operativsystemet, og BlackBerry-enheter som kjører Android-apper, støttes ikke.

Få Prime Video-appen for Android

Du kan se Prime Video på Android-enheten din via Prime Video-appen, som er tilgjengelig for nedlasting fra Amazon Underground App, Amazon App, Samsung Galaxy Appstore og Google Play-butikken. Bare søk etter "Prime Video".

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Se hvor som helst-siden.

Etter at du har lastet ned og åpnet Prime Video-appen:
  1. Logg på for å koble kontoen din til appen. Pass på at du legger inn kontoinformasjonen som er knyttet til Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskapet.

Note: Har du ikke en konto? Finn ut mer om Hvordan starte et Prime Video-medlemskap eller en gratis prøveperiode.

2. Velg en film eller et TV-program for å åpne videoinformasjonen.
  3. Trykk på Se nå eller Gjenoppta for å starte videoavspilling.

iOS-enheter

Støttede enheter og operativsystemer

iPhone-, iPad- og iPod touch-enheter som kjører iOS 8.0 eller høyere.

Note:

• Modifiserte versjoner av iOS-operativsystemet støttes ikke.
  • Prime Video-appen er ikke tilgjengelig på iPhone 4.

Få Prime Video-appen til iOS

Du kan se Prime Video på iOS-enheten din via Prime Video-appen, som er tilgjengelig for nedlasting fra Apple App Store. Bare søk etter "Prime Video".

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Se hvor som helst-siden.

Etter at du har lastet ned og åpnet Prime Video-appen:

1. Logg på for å koble kontoen din til appen. Pass på at du legger inn kontoinformasjonen som er knyttet til Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskapet.
  2. Velg en film eller et TV-program for å åpne videoinformasjonen.
  3. Trykk på Se nå eller Gjenoppta for å starte videoavspilling.