Hvordan starte et Prime Video-medlemskap eller en gratis prøveperiode

Finn ut hvordan du starter et Prime Video-medlemskap eller en gratis prøveperiode

Du kan starte et Prime Video-medlemskap på Prime Video-nettstedeteller en kompatibel Android- eller iOS-enhet.

Du må fullføre disse trinnene:

1. Opprett en Amazon-konto eller logg inn

Du trenger en Amazon-konto for å få tilgang til Prime Video. Du blir bedt om å logge på kontoen din som første skritt.

Har du allerede en Amazon-konto?

Hvis du allerede har en Amazon-konto, kan du angi informasjonen for den kontoen og velge Logg på.

Trenger du å opprette en Amazon-konto?

Hvis du ikke har en konto, velger du Opprett en Amazon-konto-alternativet. Følg instruksjonene på skjermen om å skrive inn navn, e-postadresse/telefonnummer og et nytt passord.

Note: Ved å registrere deg fra en kompatibel Android- eller iOS-enhet kan du betale med en Google-betalingsmåte eller via iTunes.

2. Velg en betalingsmåte

Velg bostedslandet ditt (hvis du blir bedt om det), og skriv deretter inn faktureringsinformasjonen din.

Du kan velge en betalingsmåte som allerede er lagret i Amazon Wallet eller legge til nye betalingsopplysninger.

Støttede betalingsmåter inkluderer internasjonale kreditt- og debetkort.

Hvis du bor i Brasil, kan du også betale ved hjelp av lokal valuta og nasjonale kort. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Endringer i Prime Video-abonnementer for Brasil

Note: Betalingsinformasjon er nødvendig for å starte en gratis prøveperiode. Ved slutten av den gratis prøveperioden belastes medlemsavgiften automatisk med betalingsmåten du valgte under registreringen. Hvis du ikke vil bli belastet, kan du avbryte prøveperioden før sluttdatoen fra Konto og innstillinger. For å finne ut mer kan du gå til Avslutt Prime Video-medlemskapet ditt.

3. Bekreft og fullfør

Se gjennom kontoinformasjonen, betalingsinformasjonen og det valgte abonnementet på bekreftelsesskjermen.

Velg Bekreft for å fullføre innmeldingen.

Når registreringen er fullført, kan du begynne å se filmer og TV-programmer fra Prime Video-nettstedet eller gjennom Prime Video-appen på kompatible tilkoblede enheter.

For å finne ut mer kan du gå til Konfigurer Prime Video på enheten din og Se på Prime Video.