Avslutt Prime Video-medlemskapet ditt

Se hvordan du avslutter Prime Video-medlemskapet ditt eller slår av Autoforny, slik at du ikke lenger blir belastet.

Prime Video-medlemskapet belastes automatisk med betalingsmåten din på den månedlige fornyelsesdatoen.

Tip: Du kan se neste planlagte belastning for medlemskapet ditt på Konto og innstillinger på Prime Video.

Du kan slå av Autoforny for å stoppe den gjentatte betalingen av abonnementet ditt, og avslutte medlemskapet eller prøveperioden.

Slik slår du av Autoforny på primevideo.com:

Hvis du får tilgang til Prime Video som en del av et bare Prime Video-abonnement:

1. Gå til Konto og innstillinger.
  2. Din konto-fanen, se etter Ditt medlemskap-delen.
  3. Velg Avslutt medlemskap, og bekreft.

Hvis du får tilgang til Prime Video som en del av et Amazon Prime-medlemskap:

1. Gå til Konto og innstillinger.
  2. Din konto-fanen velger du Rediger på Amazon i Ditt-medlemskap delen.
  3. Velg Avslutt medlemskap og fordeler eller Avslutt prøveperiode og fordeler (etter hva som er aktuelt), og bekreft.

Når du slår av Autoforny, blir fornyelsesdatoen for medlemskapet sluttdatoen. Du har fortsatt tilgang til Prime Video frem til denne datoen.

Etter denne datoen har du ikke lenger tilgang til Prime Video på noen av de tilkoblede enhetene dine, og du må starte et nytt medlemskap for å få tilgang til tjenesten på nytt. For mer informasjon kan du gå til Hvordan starte et Prime Video-medlemskap eller en gratis prøveperiode.

Important: Hvis du registrerte deg for Prime Video-medlemskapet ditt ved hjelp av iTunes, må du administrere abonnementet ditt fra Apple-nettstedet eller ved å kontakte Apple-kundeservice på https://support.apple.com/contact.