Feilkoder og problemer med Prime Video

Hvis du har problemer med å se Prime Video, eller ser en feilmelding på skjermen, er her noen løsninger som kan hjelpe.

Strømmings- og avspillingsfeil

Feilkoder 1007, 1022, 7003, 7005, 7031, 7202, 7203, 7204, 7202, 7206, 7207, 7230, 7235, 7250, 7251, 7301, 7303, 7305, 7306, 8020, 9003, 9074

Disse feilene oppstår når det er et problem med å koble til Prime Video-tjenesten.

Prøv disse tipsene for å løse vanlige tilkoblingsproblemer:

• Start enheten på nytt – Omstart av enheten, internettmodemet og/eller ruteren kan løse de fleste vanlige tilkoblingsproblemer.
  • Sett andre internettaktiviteter midlertidig på pause – Er det mange andre enheter koblet til det samme internettnettverket du bruker? Når enheten deler et nettverk med andre enheter, kan dette påvirke tilkoblingshastigheten og strømmekvaliteten. Pause midlertidig aktiviteter som filnedlasting, nettspill og videostrømming på andre enheter som er koblet til nettverket.
  • Kontroller tilkoblingen til internettleverandøren din (ISP) – Hvis tilkoblingshastigheten din er mye tregere enn vanlig (og du allerede har prøvd å starte internettmodemet eller ruteren), anbefaler vi at du kontakter internettleverandøren din for å få mer hjelp.
  • Deaktiver eventuelle VPN-, proxy- eller "unblocker"-tjenester – For mer informasjon, se Bruk av VPN eller proxy for å få tilgang til Prime Video.
PIN-feil

Feilkoder 5014, 5016

Disse feilene oppstår når det er et problem med PIN-koden din.

• Prøv på nytt senere – PIN-problemer er vanligvis midlertidige. Prøv å vente et par minutter, og skriv deretter inn PIN-koden igjen.
  • Endre PIN-innstillingene – Hvis problemet vedvarer, kan du tilbakestille PIN-koden eller slå av foreldrekontroll under Konto og innstillinger.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Administrer foreldrekontroll i Prime Video.

Feil ved på- eller avlogging

Feilkoder 5005

Disse feilene oppstår når det er et problem med pålogging eller avlogging.

• For problemer ved pålogging

Pass på at du legger inn kontoinformasjonen som er knyttet til Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskapet. Hvis du fortsetter å se en feil, vent og prøv igjen senere. Feil ved pålogging skyldes vanligvis midlertidige tilkoblingsproblemer.

• For problemer ved avlogging

Hvis du ser en feil på enheten, kan du også logge av fra Konto og innstillinger på Prime Video-nettstedet, eller fra Innstillinger-menyen i Prime Video-appen for Android og iOS. Finn enheten din under Registrerte enheter og velg Avregistrer-alternativet ved siden av det.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Administrer Prime Video-enhetene dine.

Andre Prime Video-problemer

Hvis disse tipsene ikke løser problemet, sjekk ut Prime Video-problemer for hjelp spesifikt for enheten din.