Løs problemer på Fire-nettbrettet

Hvis du har problemer med å se Prime Video på Fire-nettbrettet, er her noen løsninger som kan hjelpe.

Her er noen ting du kan prøve:

Note: Tilgang til Prime Video på Fire-nettbrett er for øyeblikket kun tilgjengelig for kunder med en Amazon-konto på Amazon.ca, Amazon.fr, Amazon.it og Amazon.es. For å finne ut mer, kan du gå til Om Prime Video-medlemskap.

Start enheten på nytt

Mange strømmeproblemer skyldes problemer med Internett-tilkoblingen, eller lav tilgjengelig båndbredde, og er ikke relatert til Prime Video-tjenesten.

Omstart av enheten, Internett-modemet og ruteren kan løse de fleste gjentagende tilkoblingsproblemer.

Sjekk programvaren til enheten

For å være sikker på at programvaren til Fire-nettbrettet er oppdatert:

1. Sveip ned fra toppen av skjermen, og trykk deretter på Mer eller Innstillinger.
  2. Trykk på Enhetsalternativer, og trykk deretter på Systemoppdateringer.

Slett appdata

Sletting av videoapplikasjonsdata kan løse mange vanlige avspillingsproblemer på Fire-nettbrettet.

Important: Sletting av data vil slette Prime Video-titler som er lastet ned til enheten din.

For å slette appdata:

På Kindle Fire HD- og Kindle Fire HDX-nettbrett

1. Sveip ned fra toppen av skjermen, og trykk deretter på Mer eller Innstillinger.
  2. Trykk på Applikasjoner, og så Installerte applikasjoner eller Administrer alle applikasjoner.
  3. Velg Alle applikasjoner fra rullegardinmenyen, og åpne deretter Video.
  4. Trykk Tving avslutning, og trykk deretter på Slett data.
  5. Start enheten på nytt og prøv å spille av videoen på nytt.

På Fire HD- og Fire HDX-enheter

1. Sveip ned fra toppen av skjermen, og trykk deretter på Innstillinger.
  2. Trykk på Apper og spill, og så Administrer alle applikasjoner.
  3. Sveip fra høyre til venstre for å vise alt, og åpne deretter Video.
  4. Trykk Tving avslutning, og trykk deretter på Slett data.
  5. Start enheten på nytt og prøv å spille av videoen på nytt.
Tip: Prøv dette trinnet hvis du ser en feilmelding på skjermen, inkludert "Feil 13."