Løs problemer på mobilenheten din

Hvis du har problemer med å se Prime Video-titler på mobilenheten, er her noen løsninger som kan hjelpe.

Start videoen og enheten på nytt

Prøv å avslutte avspilling for videoen du ser på. Trykk deretter Gjenoppta fra videoinformasjonen for å starte videoen på nytt.

Hvis dette ikke virker, kan du prøve å starte enheten på nytt.

Tip: For de fleste enheter kan du gjøre dette ved å holde strømknappen nede i noen sekunder. Velg deretter alternativet "Slå av" på skjermen. Når enheten er slått av, trykker du på og holder strømknappen inne for å slå den på igjen.
Når enheten har startet på nytt, går du tilbake til Prime Video-appen og prøver å se videoen igjen.

Sjekk Internett-tilkoblingen din

Mange strømmeproblemer skyldes problemer med Internett-tilkoblingen – inkludert pause eller buffering, lange innlastingstider og dårlig videokvalitet. Prøv disse tipsene for å løse vanlige problemer med tilkobling:

• Pause midlertidig andre Internett-aktiviteter: - Når enheten din deler en Internett-tilkobling med andre datamaskiner eller enheter, kan dette påvirke tilkoblingshastigheten og videokvaliteten. Dette skjer vanligvis når andre enheter som er koblet til nettverket ditt, laster ned filer, kjører videospill eller strømmer video. Hvis det er mulig, kan du prøve å stoppe Internett-aktivitet på de andre tilkoblede enhetene for å maksimere båndbredden din for Prime Video-strømming.
  • Kontroller tilkoblingen til Internett-leverandøren din (ISP) - Hvis tilkoblingshastigheten er mye tregere enn vanlig, anbefaler vi at du kontakter Internett-leverandøren din for å få mer hjelp.

Slett appdata (for Android-enheter)

Hvis du bruker en iOS-enhet, kan du hoppe over disse trinnene. IOS-enheter har ikke et "Slett data"-alternativ for installerte apper.

Hvis du bruker en Android-enhet, kan du prøve å slette data for Prime Video-appen:

Important: Ved å slette appdata sletter du automatisk nedlastede Prime Video-titler.

1. Åpne Innstillinger-menyen for enheten din.
  2. Trykk på Apper eller Appbehandling.
  3. Velg Prime Video-appen fra listen.
  4. Trykk på Slett data og trykk deretter på OK.
  5. Åpne Prime Video på nytt og prøv å spille av videoen igjen.

Når du har slettet data for appen(e), blir du kanskje bedt om å logge på igjen når du åpner Prime Video igjen.

Installere appen på nytt

Hvis ingen av trinnene ovenfor løser problemet, kan du prøve å installere Prime Video-appen på nytt.

Android-enheter

For å avinstallere Prime Video-appen:

1. Åpne Innstillinger-menyen for enheten din.
  2. Trykk på Apper eller Appbehandling.
  3. Velg Prime Video-appen fra listen.
  4. Trykk på Avinstallere, velg deretter OK.

Slik installerer du på nytt:

1. Åpne Amazon Appstore, Amazon Underground app, Samsung Galaxy Appstore eller Google Play Store på enheten din.
  2. Søk etter "Prime Video."
  3. Åpne appopplysningssiden, og velg "Last ned"-alternativet.
  4. Logg deg på for å koble kontoen din til appen igjen. Pass på at du legger inn kontoinformasjonen som er knyttet til Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskapet.

iOS-enheter

Slik avinstallerer du Prime Video-appen:

1. Trykk og hold nede "Prime Video"-appikonet til alle ikonene på skjermen begynner å riste.
  2. Trykk på den lille "x"-en som vises øverst til venstre på Prime Video-appikonet.
  3. Trykk på Slett-knappen.

Slik installerer du på nytt:

1. Åpne App Store-appen på enheten din.
  2. Søk etter "Prime Video."
  3. Åpne appopplysningssiden, og velg "Last ned fra Cloud"-alternativet ("Cloud"-ikonet).
  4. Logg deg på for å koble kontoen din til appen igjen. Pass på at du legger inn kontoinformasjonen som er knyttet til Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskapet.