Løs problemer på en Fire TV, smart-TV eller strømmeenhet

Hvis du har problemer med å se Prime Video på TV-en din, har du her noen forslag som kan være til hjelp.

Her er noen ting du kan prøve:

Start enheten på nytt

Problemer med Internett-tilkoblingen din eller lav båndbredde kan føre til strømmeproblemer som ikke er relatert til Prime Video-tjenesten.

Omstart av enheten, Internett-modemet og ruteren kan løse mange vanlige tilkoblingsproblemer.

Sett andre Internett-aktiviteter på pause:

Er det mange andre enheter koblet til det samme nettverket?

Stopp midlertidig aktiviteter som filnedlasting, nettspill og videostrømming på andre enheter som er koblet til nettverket. Når enheten deler et nettverk med andre enheter, kan dette påvirke tilkoblingshastigheten og strømmekvaliteten.

Oppdater fastvaren på enheten

Sjekk om det er noen fastvareoppdateringer tilgjengelige for enheten.

Enhetsprodusenter slipper jevnlig fastvareoppdateringer du kan laste ned til enheten via en aktiv Internett-forbindelse.

De fleste enheter har også manuelle trinn for fastvareoppdateringer i "Innstillinger"-menyen. Brukerhåndboken for enheten inneholder vanligvis informasjon om tilgang til, og administrasjon av, fastvareinnstillinger.

Hvis du vil ha mer informasjon om TV-er og spillkonsoller, kan du gå til Om oppdatering av fastvare for enheten.

HVis du vil ha mer informasjon om Fire TV, kan du gå til Enhetsprogramvareoppdateringer.

Kontroller tilkoblingen til Internett-leverandøren din (ISP)

Hvis tilkoblingshastigheten er mye tregere enn vanlig, anbefaler vi at du kontakter Internett-leverandøren for mer hjelp.

HDCP

HDCP fungerer spesielt for å forhindre uautorisert duplisering av lyd- og videoinnhold med HD (High Definition) og Ultra High Definition (UHD). Mediespillere for strømming og enheter eller maskinvare som er koblet til enheten, bruker HDCP.

Prime Video oppdager automatisk om de tilkoblede enhetene dine og oppsettet oppfyller disse kravene. Hvis ikke vises vanligvis et varsel på skjermen for å gi deg beskjed. Videoen bytter også til et format som enheten kan støtte (for eksempel HD i stedet for UHD eller SD i stedet for HD).