Se Prime Video på Samsung TV-er

Finn ut hvordan du ser Prime Video på Samsung Smart TV.

Du kan se Prime Video på Samsung Smart TV via Prime Video-appen.

Støttede modeller:

• HD-avspilling: Tilgjengelig på Samsung Smart TV-modeller utgitt i 2012 eller senere
  • 4K Ultra HD-avspilling: Tilgjengelig på Samsung Ultra HD-TV-er utgitt i 2014 eller senere
  • HDR-avspilling: Tilgjengelig på utvalgte Samsung SUHD-TV-er

Skaff deg Prime Video-appen

Du kan få Prime Video-appen fra Samsung Smart Hub:

1. Trykk på Smart Hub-knappen på TV-fjernkontrollen.
  2. – Velg Samsung Apper fra menyen.
  3. Velg Prime Video.

Etter at du har lastet ned og åpnet Prime Video-appen:

1. Logg på for å koble kontoen din til appen. Pass på at du legger inn kontoinformasjonen som er knyttet til Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskapet.