Se Prime Video på LG WebOS Smart TV-er

Finn ut hvordan du ser Prime Video på LG WebOS Smart TV.

Du kan se Prime Video på LG WebOS Smart TV gjennom Prime Video-appen.

Prime Video-appen er tilgjengelig på LG WebOS Smart TV, modellår 2014 og nyere. Den er ikke tilgjengelig på LG Simple Smart TV, modellår 2014 og eldre.

Støttede modeller:

• HD-avspilling: Tilgjengelig på LG WebOS Smart TV-modeller utgitt i 2014 eller senere
  • 4K Ultra HD-avspilling: Tilgjengelig på LG Ultra HD-TV-er utgitt i 2015 eller senere
  • HDR-avspilling: Tilgjengelig på utvalgte LG SUHD-TV-er

Skaff deg Prime Video-appen

Du kan laste ned Prime Video-appen fra LG Content Store.

1. Trykk Mine apper-knappen på TV-fjernkontrollen.
  2. Velg Prime Video der du starter appen fra.

Etter at du har lastet ned og åpnet Prime Video-appen:

1. Logg på for å koble kontoen din til appen. Pass på at du legger inn kontoinformasjonen som er knyttet til Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskapet.