Se Prime Video på Sony TV-er

Finn ut hvordan du ser Prime Video på Sony Smart TV.

Du kan se Prime Video på Sony Smart TV via Prime Video-appen.

Støttede modeller:

• HD-avspilling: Sony Smart TV-modeller
  • 4K Ultra HD-avspilling: Tilgjengelig på Sony Ultra HD-TV-er utgitt i 2015 eller senere
  • HDR-avspilling: Tilgjengelig på 2015 "Triluminos" 4K-TV-er (x850c, x900c, x910c, x930c og x940c)

Skaff deg Prime Video-appen

Du kan få Prime Video-appen fra innholdslinjen på Sony TV-en din:

1. Trykk på Hjem-knappen på TV-fjernkontrollen.
  2. Åpne Fremhevede apper og velg Prime Video. Hvis du ikke ser appen oppført der, kan du prøve å se under Alle apper.
  3. Velg Logg inn og begynn å se.

Etter at du har lastet ned og åpnet Prime Video-appen:

1. Logg på for å koble kontoen din til appen. Pass på at du legger inn kontoinformasjonen som er knyttet til Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskapet.