Se Prime Video på Fire-nettbrett

Finn ut hvordan du ser Prime Video på Fire-nettbrett.

Hvis du vil se Prime Video på Fire-nettbrettet ditt, må du registrere enheten din ved hjelp av kontoinformasjonen som er knyttet til Amazon Prime- eller Prime Video-medlemskapet ditt.

Note: Tilgang til Prime Video på Fire-nettbrett er for øyeblikket kun tilgjengelig for kunder med en Amazon-konto på Amazon.ca, Amazon.fr, Amazon.it og Amazon.es. For å finne ut mer, kan du gå til Om Prime Video-medlemskap.

Slik endrer du registreringsinnstillingene for Fire-nettbrettet:

1. Sveip ned fra toppen av startskjermen og velg Innstillinger.
  2. Velg Min konto.
  3. Velg Avregistrer.
  4. Deretter ser du et alternativ for å registrere enheten din igjen. Velg Registrer og skriv inn kontoinformasjonen din.

For å se Prime Video på Fire-nettbrettet:

Åpne Video fra startskjermbildet.

Du kan bla gjennom tilgjengelige Prime Video-titler, eller bruke Søk for å finne en bestemt tittel. Trykk på en film eller et TV-program for å åpne videoinformasjonen, og velg deretter Se nå for å starte avspillingen.