Se Prime Video på Fire TV

Finn ut hvordan du ser Prime Video på den støttede Fire TV Stick Basic Edition.

Hvis du vil se Prime Video på Fire TV Stick Basic Edition, må du registrere enheten din ved hjelp av kontoinformasjonen som er knyttet til Amazon Prime- eller Prime Video-medlemskapet ditt.

Slik endrer du registreringsinnstillingene for Fire TV-en:

1. Velg Innstillinger fra Fire-TV-menyen.
  2. Gå til Min konto.
    • Hvis enheten din ikke er registrert, vises Registrer-alternativet på denne skjermen. Velg Registrer, og skriv inn Amazon-kontoinformasjonen din når du blir bedt om det.
    • Hvis enheten din er registrert, vises navnet som er tilknyttet kontoen din, i denne delen. Hvis du vil avregistrere Fire TV-en, velger du navnet ditt, og velger deretter Avregistrer. Etter at du har avregistrert deg, blir du bedt om å registrere deg igjen ved å skrive inn din foretrukne Amazon-konto-informasjon.

Slik ser du Prime Video på den støttede Fire TV-enheten din:

Åpne Prime Video-appen fra startskjermbildet.

Du kan bla gjennom tilgjengelige Prime Video-titler, eller bruke søk for å finne en bestemt tittel. Velg en film eller et TV-program for å åpne videoinformasjonen, og velg deretter Se nå for å starte avspillingen.