1. Min konto

Støtte for New Zealand Cricket

Dette gjør du om du har problemer med å se direktesendinger av New Zealand Cricket på Prime Video.

Spørsmål og svar

1) Må jeg betale ekstra for å se New Zealand Cricket på Prime Video?

Prime-medlemmer i India kan se direktesendt New Zealand Cricket på Prime Video, uten ekstra kostnader. De som ikke er medlemmer av Prime, kan kjøpe et Prime-abonnement for å se New Zealand Cricket. Du kan avbryte Prime-medlemskapet ditt når som helst. For å få mer informasjon kan du besøke: https://www.amazon.in/prime

2) Hvilke kamper vil være tilgjengelige på Prime Video?

Fra og med januar 2022 vil Prime-medlemmer i India kunne se direktesendte New Zealand Cricket-kamper på Prime Video i HD. For å få mer informasjon om programmet kan du gå til hjelpesenteret for New Zealand Cricket her.

3) Hvor kan jeg finne direktesendt dekning av New Zealand Cricket på Prime Video?

Gå til Prime Video-appen på enheten din, så får du se direktesendte kamper som vises under «Direktesendt Cricket og høydepunkter», eller gå til Prime Video-appen din og søk etter «New Zealand Cricket».

4) Hvordan installerer jeg Prime Video på enhetene mine?

Prime Video-appen er tilgjengelig på en rekke TV-er, Amazon-enheter, mobile enheter, Blu-ray-spillere, spillkonsoller og mediestrømmeenheter. Åpne appbutikken på enheten din for å laste ned og installere Prime Video-appen. Åpne Prime Video-appen. Registrer enheten ved å velge Registrer på Amazon-nettstedet. Du blir tildelt en kode som du må angi på et oppgitt nettsted. Enkelte enheter viser alternativet Logg på og Begynn å se ved å bruke Amazon-kontoinformasjonen din.

5) Kan jeg direktestrømme kamper på en hvilken som helst enhet?

Du kan strømme disse kampene på nettet via nettleseren din, TV-er med nettforbindelse, Blu-ray-spillere, TV-mottakere, Fire Tablet og andre kompatible enheter. For en liste over enheter som er kompatible med tjenesten vår, kan du gå hit.

Du kan strømme opptil tre videoer samtidig med samme Amazon-konto. Du kan strømme den samme videoen til høyst to enheter om gangen.

6) Kan jeg se New Zealand Cricket mens jeg reiser?

New Zealand Cricket-kamper er kun tilgjengelig for kunder basert i India. Andre internasjonale posisjoner støttes ikke.

7) Hvor kan jeg se kamper jeg har gått glipp av?

Avspilling av kamper og høydepunktene deres blir tilgjengelige kort tid etter slutten av hver kamp.

8) Hvorfor dukker det opp en melding om posisjonsfeil når jeg prøver å se en kamp?

New Zealand Cricket-kamper er kun tilgjengelig for kunder basert i India. Andre internasjonale posisjoner støttes ikke. Prime Video-strømming støttes ikke gjennom et Virtual Private Network (VPN) eller proxy-tilkoblinger. Om du vil se Prime Video, må du deaktivere disse tjenestene for enheten din eller prøve å bytte til en annen tilgjengelig tilkobling. Om du fortsatt ikke har tilgang, kan du ta kontakt med oss her.

9) Strømmingen er forsinket. Hvordan kan jeg begrense forsinkelsen?

Selv om alle enheter er optimalisert for å gi en jevn og tydelig seeropplevelse, tilbyr enkelte enheter mindre forsinkelse mellom direktesendingen og strømmingen din. Vi anbefaler at du bruker en Fire TV, Apple TV, iOS- eller Android-enhet.

10) Jeg har problemer med strømmingen. Hva kan jeg gjøre?

Om du har problemer med å se direktestrømminger eller direktesendinger på Prime Video, må du påse at du bruker en støttet enhet og har tilstrekkelig nedlastingshastighet. Prime Video anbefaler en min. nedlastingshastighet på 1 MB/s for SD-innhold, og 5 MB/s for HD-innhold. Prime Video strømmer med høyest mulig kvalitet basert på den tilgjengelige båndbreddehastigheten.

Hvis du opplever problemer med at videoen «rister» eller har mye bevegelsesvibrering, anbefaler vi at du slår av bevegelsesinnstillingen på TV-en din. Denne innstillingen har kanskje et annet navn, avhengig av TV-produsenten. Noen eksempler på bevegelsesinnstillinger er Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion og Motion Picture. Om du fortsatt opplever problemer, kan du ta kontakt med oss her.

11) Hvordan kan jeg oppdatere FireTV Stick-appene?

Du kan oppdatere appene automatisk ved å gjøre følgende: 1. Gå til Innstillinger og velg Applikasjoner. 2. Gå til App Store. 3. Velg JA-alternativet for å oppdatere applikasjonene automatisk. Dersom dette er stilt inn på Nei, vil du få opp oppdateringsalternativer for hvert enkelt app-ikon i app-biblioteket ditt. Slik synkroniserer du de kompatible appene på Amazon Fire TV-enheten med skyen: Gå til Innstillinger > Min konto > Synkroniser Amazon-innhold.

12) Vil alle kampene ha kommentarer?

Ja. Det vil være et komplett kommentarspor til hver New Zealand Cricket-kamp.

13) Kan jeg spole tilbake, sette på pause og spole fremover på enheten min?

Tilbakespoling, pause og fremoverspoling er tilgjengelig på Android-/iOS-mobiler, nettet (Chrome, FireFox, Edge), Fire TV, Apple TV (gen. 3 og nyere) og utvalgte smart-TV-er. Bruk «Se fra begynnelsen» eller avspillingsknappene på informasjonssiden eller i avspilleren for å se kampen fra avspark. Merk at disse funksjonene ikke støttes på alle enheter.

14) Vil undertekster være tilgjengelige?

Nei, undertekster er for øyeblikket ikke tilgjengelige.

15) Tilbyr dere alternativet å se kampene uten kommentarsporene, og bare ha lydopplevelsen fra arenaen?

I januar–april 2022 tilbyr Prime Video New Zealand Cricket-kamper med en enkelt lydstrøm, med kommentarspor aktivert som standard.

16) Kan jeg se New Zealand Cricket-kamper på TV?

New Zealand Cricket er eksklusivt tilgjengelige på Prime Video. Som Prime Video-abonnent i India kan du få tilgang til Prime Video på smarttelefonen, bærbare PC-er, tilkoblede TV-er og andre enheter. For en liste over enheter som er kompatible med tjenesten vår, kan du gå hit.

17) Når kan jeg se turneene til Indias lag i New Zealand?

Det indiske kvinnelandslaget turnerer i New Zealand i februar 2022 og det indiske herrelandslaget turnerer New Zealand i november 2022.

18) Hvilken annen informasjon er tilgjengelig?