1. Min konto

French Open – Brukerstøtte for Roland-Garros

Her er det du må gjøre om du har problemer med å se den direktesendte dekningen av French Open – Roland-Garros på Prime Video.

Spørsmål og svar

1) Må jeg betale ekstra for å se Roland-Garros på Prime Video?

Prime-medlemmer i Fastlands-Frankrike og Monaco kan se Roland-Garros-kamper på Prime Video uten å betale ekstra gebyrer. Personer som ikke er Prime-medlemmer, kan starte en 30-dagers kostnadsfri prøveperiode for Prime (€ 69,90 i året eller € 6,99 i måneden etter den kostnadsfrie prøveperioden). For mer informasjon, besøk: www.amazon.fr/prime

Kunder som kun abonnerer på Prime Video og bor i Andorra og de franske oversjøiske departementene, regionene og lokalsamfunnene (DROM-COM), med unntak av Saint-Barthélémy, kan se Roland-Garros-kamper på Prime Video uten å betale ekstra gebyrer.

2) Jeg bor i Belgia eller Luxembourg, og jeg kan benytte meg av Prime-fordeler på Amazon.fr. Hvorfor kan jeg ikke se Roland-Garros på Prime Video?

Fédération Française de Tennis tilbyr distribusjonsrettigheter etter område. Vi har kun sikret rettighetene for Fastlands-Frankrike, Andorra, Monaco og DROM-COM. Alle andre internasjonale plasseringer, inkludert Saint-Barthélemy, er ikke kvalifiserte.

3) Hvilke Roland-Garros-kamper vil være tilgjengelige på Prime Video?

Prime Video har rettighetene til å sende alle nye kveldskamper (10) som spilles om kvelden (fra og med 29. mai), og kamper på Simonne-Mathieu-banen (SM) (fra og med 28. mai). Kveldskampene våre er et utvalg av de dagens beste kamper. Prime Video har også med-eksklusive rettigheter til semifinalene og finalen i Men’s og Women's Singles og Doubles-konkurransene og Mixed Doubles-finalen. Prime Video har kjøpt disse rettighetene for de neste tre årene, fra mai 2021 til 2023. I tillegg kan Prime-medlemmer også få tilgang til kvalifiseringskamper planlagt fra 22.–26. mai.

4) Kan jeg direktestrømme Roland-Garros på en hvilken som helst enhet?

Se den generelle veiledningen på denne siden. Direktesendt sport støttes på Amazon-enheter som Fire TV og Fire Tablet, på nettlesere og tilkoblede enheter via Prime Video-appen, inkludert kompatible spillkonsoller (PS3, PS4, PS5, Xbox One), TV-mottakere og mediespillere (Google Chromecast, Orange Bouygues Telecom, SFR, Free, Apple TV 4K og Apple TV (3. og 4. generasjon), smart-TV-er, Blu-ray-spillere, iOS- eller Android-nettbrett og mobiltelefoner som kjører den nyeste versjonen av Prime Video-appen. For den beste direktesportseeropplevelse, se Roland-Garros på en Fire TV-enhet. Skaff deg en her.

Følgende enheter støtter ikke direkteavspilling på Prime Video, og du vil derfor ikke kunne se Roland-Garros på disse:

• Sony Bravia TV: enkelte Bravia TV-er fra 2015 og tidligere
  • Bravia Blu-Ray-spiller
  • Microsoft Xbox 360
  • Nintendo Wii og Wii U
  • LG Hawaii TV: visse LG TV-er fra 2015 og tidligere
  • Roku: 2014 og tidligere Roku-enheter (unntatt Roku 3, som støttes)
  • TiVo-serien 4/5/Mini
  • Panasonic Viera smart-TV
  • Viera Blu-Ray-spiller
  • Loewe Sigma TV
  • 2014 Vizio TV
  • Skarp MTK 5655 TV

5) Kan jeg se Roland-Garros-kvalifiseringsrunder på Prime Video på Twitch?

Live-kamper som er inkludert i Prime Video Rights Pack, er ikke tilgjengelige på Twitch.

6) Hvem presenterer og kommenterer Roland-Garros-kampene som sendes på Prime Video?

Hold deg oppdatert for mer informasjon.

7) Kan jeg se Roland-Garros-kvalifiseringsrunder på Prime Video?

Ja. Fra 22. til 26. mai 2023 kan du se kampene på de to hovedbanene under kvalifiseringsuken. Alle kampene sendes i HD med kommentarer.

8) Vil Prime Video kringkaste alle dag- og kveldskamper live og gjøre dem tilgjengelige for reprise?

Ja. Repriser av hele kamper vil også være tilgjengelige etter at kampen er over.

9) Hvordan kan jeg finne reprise av hele kamper og høydepunkter?

Komplette kamprepriser vil være tilgjengelige innen 15 minutter etter at kampen er avsluttet via turneringssamlingssiden. Kunder kan også få tilgang til høydepunkter fra kampen (nederst på siden).

10) Tilbyr du et alternativ til å se kamper uten kommentarer og bare ha lydene fra banen?

Prime Video har ett lydalternativ for Roland-Garros 2023, slik at alle kampene vises med kommentator som standard.

11) Hvordan kan jeg slå undertekster av og på?

Kunder kan slå undertekster av og på ved å velge «CC»-ikonet i avspillingskontrollene sine. For enkelte enheter ser undertekst-ikonet ut som en dialogboks, eller det kan vises som et menyalternativ under «Undertekster» på videoens informasjonsside.

12) Hvordan ser jeg kontinuerlig direktesendt dekning av Roland-Garros på Prime Video?

Fra Roland-Garros-turneringssiden kan du velge «Dekning av hele dagen», som følger dagens beste kamp i tillegg til hver kveldskamp.

13) Hvis jeg velger en kamp jeg vil se, hva er opplevelsen når kampen er ferdig?

Hvis du velger en side på kampnivå, avsluttes strømmingen når kampen og studiodekningen er ferdig. Deretter kan du velge en annen live-kamp fra turneringssamlingssiden.

14) Kan jeg se Roland Garros-kamper mens jeg reiser?

Prime-medlemmer som bor i Frankrike, vil kunne se live tenniskamper, repriser, og høydepunkter når de reiser i EU. Resten av verden er ikke inkludert.

15) Hvordan finner jeg ut hvilken kamp Prime Video vil kringkaste hver kveld?

Prime Video vil publisere den bekreftede kampplanen via turneringssiden ved starten av hver dags spill.

16) Kan jeg se Roland-Garros-kampene på Prime Video i klubber eller restauranter?

Kringkastingen av Roland-Garros på Prime Video vil kun være tilgjengelig for privat og personlig bruk.

17) Kan jeg se spillerstatistikk og fremheve klipp (også kjent som X-Ray) mens Roland-Garros-kamper er live?

X-Ray-funksjoner er eksklusivt tilgjengelige på fransk for alle singlekamper på Fire TV og Android-enheter på informasjonssiden for kampnivå. På Android-mobilenheter kan kunder få tilgang til X-Ray ved å rotere telefonen eller nettbrettet til portrettmodus. Kampen vil være på og synlig øverst på mobilenheten, mens X-Ray-statistikk vises under den. For kunder som ser på en Fire TV-enhet, kan X-Ray aktiveres ved å trykke på «opp» på fjernkontrollen for Fire TV.

18) Jeg mottar en plasseringsfeil når jeg prøver å se på Roland Garros-dekningen. Hva skal jeg gjøre?

Roland-Garros-kamper er kun tilgjengelige for Prime-kunder basert i Fastlands-Frankrike og Monaco. Kunder som abonnerer på Prime Video i Andorra og de franske oversjøiske departementene, regionene og lokalsamfunnene (DROM-COM) kan også få tilgang til disse kampene. Alle andre internasjonale plasseringer, inkludert Saint-Barthélemy, er ikke kvalifiserte. Prime Video støtter ikke strømming av innhold over et virtuelt privat nettverk.

19) Hvordan kan jeg se Roland-Garros på Prime Video?

I Prime Video-appen på enheten din ser du kampene under overskriften «Roland-Garros: Live og kommende kamper». Eller besøk primevideo.com hvor du vil se «Roland-Garros: Live og kommende kamper» på hjemmesiden.

20) Hvilke videooppløsninger er tilgjengelige for disse kampene på Prime Video?

Roland-Garros-kamper vil være tilgjengelig i høy oppløsning (HD). Prime Video gir en optimal strømmeopplevelse avhengig av tilgjengelig båndbreddehastighet.

21) Hvordan installerer jeg Prime Video på enhetene mine?

Hvis du velger en side på kampnivå, avsluttes strømmingen når kampen og studiodekningen er ferdig. Deretter kan du velge en annen live-kamp fra turneringssamlingssiden.

1. Åpne appbutikken på enheten din for å laste ned og installere Prime Video-appen.
  2. Angi Prime Video-appen.
  3. Registrer enheten ved å velge Registrer på Amazon-nettstedet. Du blir tildelt en kode som du må angi på et oppgitt nettsted. Enkelte enheter viser alternativet Logg på og Begynn å se ved å bruke Amazon-kontoinformasjonen din.

22) Hvorfor kan jeg ikke se direktesendt sport på iOS- eller Android-mobilenheten min?

Hvis du ikke får tilgang til direktesendt sport på en iOS- eller Android-mobilenhet, må du oppdatere appen til den nyeste versjonen. På Android-enheter: Åpne Google Play Butikk-appen, søk etter «Prime Video» og trykk på «Oppdater». Hvis du bruker en iOS-enhet: Åpne App Store, søk etter «Prime Video», og trykk på «Oppdater».

23) Kan jeg sette på pause / spole tilbake / spole frem livestrømmingen på enheten min?

Tilbakespoling, pause og fremoverspoling er tilgjengelig på Android-/iOS-mobiler, nettet (Chrome, FireFox, Edge), Fire TV, Apple TV (3. gen.) og utvalgte smart-TV-er. Bruk knappene for «Se fra begynnelsen» på informasjonssiden eller i avspilleren for å se kampen fra avspark.

24) Strømmingen min henger etter livestrømmingen, hvordan fikser jeg dette?

Det kan alltid være en kort forsinkelse mellom en direktesendt kamp og seers strømmeopplevelse, hvilket kan avhenge av hvilken type enhet du bruker. For beste kvalitet anbefaler vi at du bruker en Fire TV, Apple TV, iOS- eller Android-enhet.

25) Jeg har problemer med strømmingen. Hva kan jeg gjøre?

Prime Video anbefaler en minimal nedlastningshastighet på 1 Mbps for SD og 5 Mbps for HD. Prime Video gir en optimal strømmeopplevelse avhengig av tilgjengelig båndbreddehastighet.

Hvis du opplever problemer med at videoen «rister» eller har mye bevegelsesvibrering, anbefaler vi at du slår av bevegelsesinnstillingen på TV-en din. Denne innstillingen har kanskje et annet navn, avhengig av TV-produsenten. Bevegelsesinnstillinger inkluderer: Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion og Motion Picture. Om du fortsatt opplever videoproblemer, ta kontakt med oss.